!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
billllll:
--- Quote from: jSkyline on December 03, 2010, 11:10:52 PM ---Λευτερη καλως μας ξαναβρηκες !!!
Βασιλη στην αεροπορια ξερω εκ των εσω οτι εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα για αυτο και η καλομεταχειριση με τοσες μερες αδεια...
--- End quote ---
Μπα το δεκαήμερο ήταν από χρόνια στάνταρ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα 950 άτομα χωρίς (υποτίθεται) μετατάξεις...
xenos:
--- Quote from: billllll on December 04, 2010, 09:10:23 AM ---
--- Quote from: jSkyline on December 03, 2010, 11:10:52 PM ---Λευτερη καλως μας ξαναβρηκες !!!
Βασιλη στην αεροπορια ξερω εκ των εσω οτι εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα για αυτο και η καλομεταχειριση με τοσες μερες αδεια...
--- End quote ---
Μπα το δεκαήμερο ήταν από χρόνια στάνταρ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα 950 άτομα χωρίς (υποτίθεται) μετατάξεις...
--- End quote ---
Eίναι πιο εύκολο να εξαφανιστεί η Γαλλία παρά η βυσματοχώρα. ;) Είναι κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κοινωνίας, αλλά γι αυτό άλλωστε "λεφτά υπάρχουν". Περαστικά μας... ;)
kakwkei:
Ο αριθμος των ατομων στην αεροπορια δεν μου κανει εντυπωση, γιατι ειναι πολλοι εκεινοι που το ειχαν κανονισει απο το περιοδευον. Επομενως ατομα, κ χωρις μεταταξεις, υπαρχουν! Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο παλια, κ αρα τα πραγματα θα δυσκολεψουν (λιγοοοο!)
simkoz:
^^^ Καλά αυτό με το περιοδεύων μην το πιστεύεις, δεν μετράει σε τίποτα. Να φανταστείς όταν πέρναγα εγώ (τον προηγούμενο αιώνα πρέπει να ήταν) ήταν ένας μονιμάς με διάθεση για πλάκα και μας εξηγούσε πως συμπληρώνουμε την φόρμα. Όταν φτάσαμε στο πεδίο "Σώμα προτίμησης" μας λέει ειρωνικά, εδώ γράφετε όλοι Αεροπορία... (όπως και κάναμε άλλωστε, αλλά μόνο τα βύσματα πήγαν)
heras:
bill viper
Ποντικι!!! :llol: :girlie:
Ρε γραψ τους ολους λεμε!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version