!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (113/298) > >>

Lef205:

--- Quote from: dimsabas on December 03, 2010, 07:27:30 PM ---
--- Quote from: option-D on December 03, 2010, 06:32:23 PM ---Για να μην ανοίγω καινούρια αγγελία, ψήνεται κανείς με ΝΒ για νίκελ δαχτυλίδια αεραγωγών;
Θέλω μαύρα εγώ, οπότε σκέφτομαι μήπως θέλει κανείς που ψάχνει για νίκελ να κάνει ανταλλαγή με τα δικά μου,
αλλιώς θα τα τρίψω και θα τα βάψω..

--- End quote ---

Έχεις pm.

Πού ήσουν ρε Λευτέρη; Καλά; Τo Miata υπάρχει; Σε χάσαμε...

--- End quote ---
φυσικα και υπαρχει η μπουμπου πιο πολυ στα χερια της κυριας που την ειδες το καλοκαιρι .  :)
Με χασατε λογω δουλειας μεταπτυχιακου και πατατας που εκανα με τους κωδικους του φορουμ και δενμπορουσα να μπω!

bill_viper:
Mε καλησπερίζω και πάλι πίσω! :) Ίσως η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αυτές οι 18 μέρες στο κ*λοστρατόπεδο..αν και τις πέρασα αναίμακτα ελέω...you know.. :Ρ
Το μοναδικό που μου άρεσε και θα κρατήσω είναι το λύσιμο/δέσιμο του G3A3 και του BREN. Καθώς και οι βολές με αυτά τα δύο όπλα.

Από σήμερα με άδεια ορκομωσίας μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου και ξαναμπαίνω 124 ΠΒΕ.

Αύριο ανεβαίνω Αθήνα όπου θα κάτσω μέχρι την Παρασκευή. :) Θα μιλήσουμε με τους γνωστούς-άγνωστους. ;)

dimsabas:

--- Quote from: bill_viper on December 03, 2010, 08:01:34 PM ---124 ΠΒΕ.

--- End quote ---

Επειδή έχουμε απολυθεί και κάμποσα χρονάκια, για δώσε καμιά πλεροφορία για το πού είναι τούτο. Και τι είναι.

Liakos:
Welcome back Λευτερη!!   :excited:

Βασιλη πατοψαρο...50!!!  :chainsaw: :P

leonidas11b:
Βασιλη θα σε ..... :axe: ακου εκει μια εβδομαδα + αδεια ορκωμοσιας!!! :grrrrrr:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version