!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (112/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: option-D on December 03, 2010, 06:32:23 PM ---Για να μην ανοίγω καινούρια αγγελία, ψήνεται κανείς με ΝΒ για νίκελ δαχτυλίδια αεραγωγών;
Θέλω μαύρα εγώ, οπότε σκέφτομαι μήπως θέλει κανείς που ψάχνει για νίκελ να κάνει ανταλλαγή με τα δικά μου,
αλλιώς θα τα τρίψω και θα τα βάψω..ροζ να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου.

--- End quote ---

Μανο μην κανεις edit στο διορθωσα!!! :tease:

option-D:

--- Quote from: option-D on December 03, 2010, 06:32:23 PM ---Για να μην ανοίγω καινούρια αγγελία, ψήνεται κανείς με ΝΒ για νίκελ δαχτυλίδια αεραγωγών;
Θέλω μαύρα εγώ, οπότε σκέφτομαι μήπως θέλει κανείς που ψάχνει για νίκελ να κάνει ανταλλαγή με τα δικά μου,
αλλιώς θα τα τρίψω και θα τα βάψω ροζ να ταιριάζουν με το στρινγκ του Λεωνίδα όταν θα μπαίνει με την όπισθεν στο αμάξι μου..

--- End quote ---

Τώρα είναι εντάξει θες να πεις  ;)

Lef205:
kαλησπερα σε ολους μετα απο πολυ καιρο!

dimsabas:

αλλιώς θα τα τρίψω και θα τα βάψω..

--- End quote ---

Έχεις pm.

Πού ήσουν ρε Λευτέρη; Καλά; Τo Miata υπάρχει; Σε χάσαμε...

dimsabas:

--- Quote from: Neko on December 03, 2010, 07:35:20 PM ---(η αληθεια τωρα τελευταια μου περναει μια ''κακια'' σκεψη για το δικο μου)

--- End quote ---

Αμάν ρε Νεκτάριε, πάλι κακές σκέψεις κάνεις παιδί μου; Σας έχει επηρεάσει όλους ο Α.κατανόμαστος. Και σένα, και τον Μάνο... Πέσε ξάπλωσε και θα σου περάσει!  :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version