!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
VasmaV:
άλλη εκτός από αυτή πρόλαβες να κάνεις; :P :P
ναι για 30αρα λέω που αποδείχτηκε 33χλμ όταν μετά το τέλος της βγήκαμε με το σταγιερ να μαζέψουμε τα πτώματα που είχαν μείνει στο δρόμο και φυσικά με φουλ εξάρτηση (κρανος, οπλο κτλπ) μήνα αυγουστο, αν θυμάμαι καλά
Neko:
--- Quote from: jSkyline on November 03, 2010, 03:09:06 PM ---
--- Quote from: Neko on November 03, 2010, 02:00:48 PM ---Λοιπον θα μιλησει ο πιο τσατσος εδω μεσα ;D Παρακαλω οχι κραξιμο!!
Οι μεταθεσεις μου ηταν: Τριπολη-Τατοι-Καισαριανη-Κορωπι (αεροπορια βεβαια :P )
Ο θειος μου οταν ημουν φανταρος ηταν επιθεωρητης της αεροποριας(υπασπιστης του Κουρη)
Και για να ψαρωσετε ολοι η εσσο μου ηταν....Ε86 :o
Υ.Γ Α' εκανα και 12μηνο!!! :llol:
--- End quote ---
Περασε δυσκολα...Με το Τριπολη-Τατοι καλα εισαι...Αλλα μετα γιατι ετσι στα δυσκολα ??? Δεν θα ηταν καλυτερα να πηγαινες π.χ. Τριπολη-Τατοι-ΓΕΑ(Αγ.Παρασκευη)-ΜΤΑ (Κολωνακι) ???
Εγω Δ06 (Μονο 10 χρονακια μετα :P)
--- End quote ---
Γεα δεν ηθελα με τιποτα :nono: Πηγα Κορωπι που ηταν γνωστος ο διοικητης και με πηγαινε και σπιτι μου οποτε ειχα εξοδο :o
xenos:
Όλοι οι μάχιμοι εδώ μαζεύτηκαν! :P Εμ γι αυτο έχετε μξ5... :coolio:
Liakos:
--- Quote from: xenos on November 03, 2010, 06:33:05 PM ---Εμ γι αυτο έχετε Ι5... :coolio:
--- End quote ---
Τωρα ειναι καλυτερα. :P :P
jSkyline:
--- Quote from: Neko on November 03, 2010, 05:01:07 PM ---Γεα δεν ηθελα με τιποτα :nono:
--- End quote ---
Καλα εκανε και δεν ηθελε και εγω ενα μηνα εμεινα εκει και πραγματικα ενιωθα σαν φυλακισμενος...Βεβαια απο οτι καταλαβα εκει μεσα βρισκονται ολοι αυτοι που δεν κανουν θητεια και την πληρωνουν οι περαστικοι οπως εγω...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version