!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (98/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: option-D on November 24, 2010, 08:53:56 PM ---Μπλε σκούρο nb/nbfl στην Πατησίων μου κόρναρε σαν τρελός από το αντίθετο ρεύμα..
Ποιος ήταν;  :????: Το αμάξι δεν μου έλεγε τίποτα πάντως..
Φίλε, δεν έχω κόρνα εγώ να σου πατήσω  :girlie:

--- End quote ---

ο Πλόκος, ερχόταν εκεί απ όπου έφευγες!

option-D:
Ο τσοκο-πλόκος πέρασε από Κολιάτσου όσο περίμενα εκεί.. Άκουσα την καγκουροεξάτμισή του, πήγα να τον πάρω τηλ αλλά το είχε κλειστό..
Αυτός στην Πατησίων φαινόταν μαχίμι, όχι ψοφίμι  :girlie:

plokamhs:
Σε ειδα κι εγω κι εκανα 40κυκλους για να σε πετυχω αλλα δεν τα καταφερα!Τι εμαθα?Πηγες για συγκεκριμενο σκοπο στον Αχιλλεα?

vagmann:

--- Quote from: simkoz on November 24, 2010, 03:41:37 PM ---Τώρα σοβάρα, αυτά τα παγκόσμια παιχνίδια νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να γίνουν ανεξέλενγκτα και ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό να τρέχουμε όλοι πανικόβλητοι. Δυστηχώς η Ελλάδα ήταν στο πρώτο κύμα και αρκετοί εκεί τρέχουν ήδη.

--- End quote ---

Δυσκολο να τρεχετε στην Ελβετια,εκτος κι αν μπει στο στοχαστρο των μεγαλων,αλλα και παλι που θα πανε τα λεφτα τους μετα?
Η Ελλαδα εγινε δυστυχως το πρωτο κακο παραδειγμα για την Ευρωπη,και εχουν σειρα και αλλοι,παει η Ελλαδιτσα μας οπως την ξεραμε,το σχεδιο αυτη τη φορα ειναι πολυ καλα ενορχηστρωμενο...
Μαλλον εκανες την καλυτερη κινηση by far...

nmwisima:

--- Quote from: vagmann on November 25, 2010, 09:41:07 AM ---Μαλλον Σίγουρα εκανες την καλυτερη κινηση by far...
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version