!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (93/298) > >>

philosopher:

--- Quote from: VasmaV on November 24, 2010, 01:13:09 PM ---ποια από τις δύο είναι το bonus? :P

--- End quote ---

Έβαλα δυο για να' χεις να διαλέξεις  :P

HOUZIK:
μου ηρθε το σημα για το 2011...270€
περαστικα μας

Konstantinos:
Oμοίως...το παρέλαβα πριν από λίγο! >:a

Ξάδελφος:

--- Quote from: Konstantinos on November 24, 2010, 01:23:55 PM ---Γιώργο δυστυχώς αυτή δεν ενσωματώνεται στο ταμπλό..Είναι αυτές οι οθονάρες που έχουν οι ταξιτζίδες! Και λογικά έχουμε που έχουμε μικρό παρμπρίζ αν βάλουμε και αυτή τη κουμούτσα δεν θα βλέπουμε τίποτα  :(

--- End quote ---
Δεν την θελω για το μιατα αλλα για το Mazda2 το οποιο εχει ντουλαπακι πανω στο ταμπλο.Εργοστασιακα εμπαινε εκει το gps.Θελω Ελληνικα γιατι η μανα μου που τ οδηγει μιλαει Αγγλικα Σουαχιλι...

Για το μιατα σιγουρα ενα "πολυμηχανημα" για το μιατα βολευει καλυτερα ωστε να ξεφορτωθω και την υπαρχουσα pioneer  πηγη μου που για να αποθηκευσω  σταθμο ή για να χαμηλωσω τα μπασα ψαχνω μιση ωρα σε μενου και υπομενου.

Σχετικα με τον ελεγχο ή οχι του τελωνειου...
Να ξερετε γενικα οτι,οτιδηποτε εχει χαρακτηριστει "electronic" ειναι hot class για το τελωνειο και του γινετε φυσικος ελεγχος ... ειδικα αν δουν μεγαλο κουτι ή μεγαλο τιμολογιο.Δε συζηταω για μεγαλα φορτια.Μονο ψιλολογια περνανε χωρις ελεγχο και χρεωση  κυριως απογευματα και αναλογα ποσο βαριεται ,ο τελωνειακος υπαλληλος στov εκαστοτε Eμπορευματικο σταθμο .
Με το καινουργιο δασμολογιο θα υπαρχει αναλυτικη περιγραφη για το καθε ειδος και θα ειναι ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα,σχεδον δε θα ξεφευγει τιποτα...

PS. Σπυρο αν ειναι να ακουω με τη φωνη του  Αχιλλεα να μου δινει οδηγιες το gps, ...... προτιμω να παω  με το λεωφορειο...  :exaclty:. Για μια Πετρουλα δε θα ελεγα οχι.Πλακα θα χε.

Ξάδελφος:

--- Quote from: Konstantinos on November 24, 2010, 02:37:02 PM ---Oμοίως...το παρέλαβα πριν από λίγο! >:a

--- End quote ---
Κι εγω...μαζι με την "περαιωση"....  :finger:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version