!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on November 03, 2010, 01:15:34 PM ---
Γιώργο, γλείφεις κώλους για να γίνεις μοντ.
Σαν τον Όπτιονα τον Ντι κι εσύ, που πήρε τη σελίδα Facebook.
Προδότες, πριν λαλήσει η RS*R τρις θα με αρνηθείτε... :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
:rules:
3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 03, 2010, 01:40:47 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 03, 2010, 01:15:34 PM ---Γιώργο, γλείφεις κώλους για να γίνεις μοντ.
Σαν τον Όπτιονα τον Ντι κι εσύ, που πήρε τη σελίδα Facebook.
Προδότες, πριν λαλήσει η RS*R τρεις θα με αρνηθείτε... :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
:rules:
3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
--- End quote ---
Αυτή είναι η δεύτερη λοιπόν...
Neko:
Λοιπον θα μιλησει ο πιο τσατσος εδω μεσα ;D Παρακαλω οχι κραξιμο!!
Οι μεταθεσεις μου ηταν: Τριπολη-Τατοι-Καισαριανη-Κορωπι (αεροπορια βεβαια :P )
Ο θειος μου οταν ημουν φανταρος ηταν επιθεωρητης της αεροποριας(υπασπιστης του Κουρη)
Και για να ψαρωσετε ολοι η εσσο μου ηταν....Ε86 :o
Υ.Γ Α' εκανα και 12μηνο!!! :llol:
jSkyline:
--- Quote from: Neko on November 03, 2010, 02:00:48 PM ---Λοιπον θα μιλησει ο πιο τσατσος εδω μεσα ;D Παρακαλω οχι κραξιμο!!
Οι μεταθεσεις μου ηταν: Τριπολη-Τατοι-Καισαριανη-Κορωπι (αεροπορια βεβαια :P )
Ο θειος μου οταν ημουν φανταρος ηταν επιθεωρητης της αεροποριας(υπασπιστης του Κουρη)
Και για να ψαρωσετε ολοι η εσσο μου ηταν....Ε86 :o
Υ.Γ Α' εκανα και 12μηνο!!! :llol:
--- End quote ---
Περασε δυσκολα...Με το Τριπολη-Τατοι καλα εισαι...Αλλα μετα γιατι ετσι στα δυσκολα ??? Δεν θα ηταν καλυτερα να πηγαινες π.χ. Τριπολη-Τατοι-ΓΕΑ(Αγ.Παρασκευη)-ΜΤΑ (Κολωνακι) ???
Εγω Δ06 (Μονο 10 χρονακια μετα :P)
VasmaV:
20 χρονια γιάννη :moutza: :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version