!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
A1D3L:
Άρα εσύ δε χαιρέτησες. :tease:
--- Quote from: Theo on November 22, 2010, 03:02:41 PM ---Thx για τις ζαντες!!!γαματες το βραδυ αλλα το πρωι.. :nono:
--- End quote ---
Περίεργο. Δηλαδή το πρωί "χάνονται"; Γιατί το βράδυ φαίνονταν εξαιρετικές. Όσο πρέπει φωτεινές και σίγουρα ιδιαίτερες, λόγω του custom χρώματος.
Theo:
:P :P
το βραδυ βγαζουν μια "αλητεια" ..το πρωι φαινονται μωβ :girlie: :girlie:
dimsabas:
--- Quote from: george1.8 on November 20, 2010, 09:06:35 PM ---Γιατί ρε dimsaba το γεφύρι της Αρτας, αφού ο Δημητρης δεν το έχει ξεκινησει κανονικά το project...Μέχρι στιγμής πειραματιζεται...
--- End quote ---
Το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος, αφού δεν παρακολουθώ από κοντά τα πεπραγμένα του. Από τις ελάχιστες φορές που μπαίνω στο site, βλέπω ότι έχει αγοράσει ένα σκασμό πράγματα εδώ και χρόνια (2-3-4?) και το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Αν δεν είναι αυτό γεφύρι της Άρτας, τότε τι είναι;
dimsabas:
--- Quote from: termi on November 22, 2010, 12:52:40 PM ---Κρεμαριέρα δεν χρειάζεται να αλλάξεις απλά κάνε μια μόντα στα ψαλίδια...(το δοκιμάσαμε κ πέτυχε!)
--- End quote ---
Αυτή η μόντα πρέπει να κοινοποιηθεί και στους λοιπούς χρήστες του φόρουμ... :exaclty: :exaclty: :exaclty:
emilmx:
και ωμός κάνετε ενα μικρο λάθος
ο Δημήτρης δεν το έχει ξεκινήσει ακόμα για διαφόρους άλλους λογούς οχι άσχετους με το αυτοκίνητο
αλλά γιατί πειραματίζεται ακόμα με διαφορά πράγματα
τώρα ωμός έχουν μπει ολα στο σωστό δρόμο
βρέθηκε ξανά μοτέρ γιατί αυτό που έχε για να φτιάξει μου το έστειλε και πλέων σιγά σιγά ολα θα μουν στη σειρά
ευτυχώς που δεν το είχε φτιάξει γιατί δεν θα είχα εγώ ακόμα αμάξι και μερικά ανταλλακτικά που τελικά δεν κάνανε
μου έστειλε να τα βάλω και δεν ταίριαζαν οπότε πρέπει να τα ξαναπάρει
αλώστε τα 160+ ατμοσφαιρικά αλόγα απο μαμά μοτέρ κλειστό δεν τα λες άσχημα
και αυτά με ms1 και οχι με των ms2 που του δίνει περισσότερες επιλογές
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version