!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
spoumi:
Αυτό εννοώ Νεκτάριε..Ότι πχ και ένας Βασιλόπουλος το πάρκινγκ του θα είναι ελεύθερο και άδειο ;)
spoumi:
εμένα δλδ με σνομπάρεις??
--- Quote from: spoumi on November 15, 2010, 01:12:06 AM ---Εσύ Κώστα σε σύγκριση με τα μαμά είδες κάποια διαφορά στην απόδοση?
--- End quote ---
:tease:
Kotsovolos:
--- Quote from: spoumi on November 21, 2010, 09:33:45 PM ---εμένα δλδ με σνομπάρεις??
--- Quote from: spoumi on November 15, 2010, 01:12:06 AM ---Εσύ Κώστα σε σύγκριση με τα μαμά είδες κάποια διαφορά στην απόδοση?
--- End quote ---
:tease:
--- End quote ---
πατησαμε ποστ ταυτοχρονα γκρινιαρη :tease:
Liakos:
Η νεα collection της Μοιραρακη ειναι? :P
Liakos:
--- Quote from: Neko on November 21, 2010, 09:02:22 PM ---Κοιταζοντας το παραπανω βιντεο που εβαλε ο Μανος δεν μπορουμε να μαζευτουμε και εμεις μια Κυριακη π.χ σ'ενα ωραιο παρκιν.Μερος για να γινει πιστευω οτι θα βρεθει σιγουρα και ειναι μια καλη ευκαιρια σ'ενα ωραιο πρωινο να δει ο καθενας το αμαξι του αλλου να ακουστουν γνωμες,και ολα αυτα απο κοντα. Τωρα αμα μου πειτε οτι γι'αυτο υπαρχουν οι βολτες κατι τετοιο που λεω εγω δεν γινεται!
--- End quote ---
Δεν ειναι κακη ιδεα Νεκταριε.Ας το κανονισουμε. :)
Σκουροχρωμο topdown μονοκαβαλο mk2,5 με ωραιο ηχο εισαγωγης σημερα το απογευμα στο Λαιμο Βουλιαγμενης.Κανεις απο εδω?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version