!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (85/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on November 21, 2010, 03:30:25 PM ---Είναι δυνατόν να αγοράσει κανείς κάτι τέτοιο τη σήμερον ημέρα; Δίλιτρο με 115 ίππους... κάποτε το VW Group ήταν ισοδύναμο με κινητήρες-τάφους. 1.4 με 60 ίππους, 1.6 με 75, 1.8 με 90 (πχ. Passat) και δίλιτρο GTi με 115... και 600 ευρώ τέλη κυκλοφορίας. :zalistika:

--- End quote ---

Καποτε ειχε περασει απο τα χερια του πατερα μου ενα VW passat 1.6 με 75 ιππους 1985 νομιζω  μοντελο.Tην ιδια περιοδο ειχε κι ενα sunny 1.6 mpi με 100+ ιππους .Το ιδιο τρειλερ μπαγαζιερα φορτωμενο με σακια τσιμεντο,που το sunny δεν το τραβουσε  με την καμια  το passat το τραβαγε για πλακα.
Τοτε καταλαβα με τον πιο παραστατικο τροπο οτι τα ονομαστικα αλογα ενος κινητηρα στα χαρτια, δεν ειναι αμεσα συνδεδεμενα με την αποδοση του στο δρομο.   

RomanoS:
(Ασχετο) Υπαρχει κανεις που να ειναι μελος στο: http://thegreekz.com/ ? Αν καποιος ειναι μελος λογικα θα εχει προσκλησεις! Οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας μου στειλει μια προσκληση στο roma607zkx@gmail.com θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα!  ;)

Φιλικα, Ευχαριστω!

Neko:
Κοιταζοντας το παραπανω βιντεο που εβαλε ο Μανος δεν μπορουμε να μαζευτουμε και εμεις μια Κυριακη π.χ σ'ενα ωραιο παρκιν.Μερος για να γινει πιστευω οτι θα βρεθει σιγουρα και ειναι μια καλη ευκαιρια σ'ενα ωραιο πρωινο να δει ο καθενας το αμαξι του αλλου να ακουστουν γνωμες,και ολα αυτα απο κοντα. Τωρα αμα μου πειτε οτι γι'αυτο υπαρχουν οι βολτες κατι τετοιο που λεω εγω δεν γινεται!

spoumi:

--- Quote from: Neko on November 21, 2010, 09:02:22 PM ---Κοιταζοντας το παραπανω βιντεο που εβαλε ο Μανος δεν μπορουμε να μαζευτουμε και εμεις μια Κυριακη π.χ σ'ενα ωραιο παρκιν.Μερος για να γινει πιστευω οτι θα βρεθει σιγουρα και ειναι μια καλη ευκαιρια σ'ενα ωραιο πρωινο να δει ο καθενας το αμαξι του αλλου να ακουστουν γνωμες,και ολα αυτα απο κοντα. Τωρα αμα μου πειτε οτι γι'αυτο υπαρχουν οι βολτες κατι τετοιο που λεω εγω δεν γινεται!

--- End quote ---
Δεδομένου ότι τις Κυριακές όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά κατά συνέπεια και όλα τους τα πάρκινγκ θα είναι ελεύθερα.

Neko:
Δεν μιλαω για μαγαζια,καθε αλλο. Δεν θα μαζευτουμε πια σ'ενα μαγαζι αλλα σ'ενα μερος να συζητησουμε γυρω απο τα αμαξια, για τα αμαξια μας που τοσο αγαπαμε! Οσο για ενα καφε, το παιρνουμε στο χερι και το πινουμε εκει. Και για το μερος ενα απλο παρκιν οπως το Σ.Ε.Φ η στη Γλυφαδα στη παραλια μας φτανει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version