!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
saldale:
--- Quote from: giannisopeldtm on November 18, 2010, 10:42:28 PM ---
--- Quote from: saldale on November 18, 2010, 10:03:50 PM ---
--- Quote from: Liakos on November 18, 2010, 09:26:28 PM ---
--- Quote from: giannisopeldtm on May 26, 2009, 12:50:44 PM ---Καλώς σας βρήκα μόνο που δυστυχώς ζώ στη Σύρο και δεν μπορώ να σας γνωρίσω από κοντά.
--- End quote ---
Kαμια. :P
--- End quote ---
Βρε ούστ! :axe:
Απο τη φώτο την κατάλαβα τη Σύρο. Κάθε καλοκαίρι εκεί είμαι.
--- End quote ---
Φίλε Saldale μένω μόνιμα στη Σύρο και θα χαρώ την επόμενη φορά που θα έρθεις να τα πούμε από κοντά, αυτό ισχύει και για όλους της miatoπαρέας !!!!
--- End quote ---
Κάθε καλοκαίρι εκεί είμαι Γιάννη. Στα Βαπόρια μένω στον Αγ. Νικόλαο.
Θα τα πούμε σίγουρα :nod:
saldale:
--- Quote from: Manolis on November 18, 2010, 10:45:23 PM ---Μακάρι να έπαιζε η σιχαμένη η ομάδα σου να στην γκαντεμιάσω.....αλλά αυτή που πάω να δω δεν
γκαντεμιάζεται με τπτ :yeah:
Θες τπτ κασκόλ,τασάκια και σημαιούλες να τα δίνεις δώρο με τις ζάντες σου :finger: ??
--- End quote ---
Δεν θα είσαι εδώ την Τετάρτη να δεις την τσόντα απο κοντά? :llol:
Manolis:
Οι τσόντες ξεκινάνε από τα 7...
Εδώ θα είμαι.Τέλος της εβδομάδας φέυγω για το ταξίδι.Θα δω τα γλέντια του Μέσι δις...
GENERAL:
--- Quote from: spoumi on November 18, 2010, 06:35:21 PM ---Έχω να καταγγείλω ασυνείδητο οδηγό λεωφορείου που παρενοχλεί ανυποψίαστους οδηγούς διθέσιων κάμπριο αυτοκινήτων :tease:
--- End quote ---
Εχω να καταγγειλω τεντυ μποι που τριγυρναει σε "επικινδυνα" μερη καλογυαλισμενος και καμαρωτος ψαχνωντα πιθανον για ανυποψιαστες παιδουλες. Μετα τον Μανωλη μας βρηκε και αλλος ενας μιμητης του!!!
spoumi:
Για να δεις πόσο γαμάτο χρώμα είναι το κόκκινο...Το αμάξι είναι μέσα στη μπίχλα :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version