!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (81/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on November 18, 2010, 10:22:44 PM ---
Διάφορα bullshit...

ps3.Δυστυχώς δεν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή αυτή τη φορά,γιατί θα λείπω στο εξωτερικό.
--- End quote ---

Ξινός και μ@λ@κ@ς σαν κανονική κακογ@μημένh γεροντοκόρη που είσαι... :finger:

Κοίτα μη μου γκαντεμιάσεις την ομάδα εκεί που πας ραμολιμέντο :tease: :tease:

giannisopeldtm:

--- Quote from: saldale on November 18, 2010, 10:03:50 PM ---
--- Quote from: Liakos on November 18, 2010, 09:26:28 PM ---
--- Quote from: giannisopeldtm on May 26, 2009, 12:50:44 PM ---Καλώς σας βρήκα μόνο που δυστυχώς ζώ στη Σύρο και δεν μπορώ να σας γνωρίσω από κοντά.       

--- End quote ---
Kαμια. :P

--- End quote ---

Βρε ούστ! :axe:
Απο τη φώτο την κατάλαβα τη Σύρο. Κάθε καλοκαίρι εκεί είμαι.

--- End quote ---

Φίλε Saldale μένω μόνιμα στη Σύρο και θα χαρώ την επόμενη φορά που θα έρθεις να τα πούμε από κοντά, αυτό ισχύει και για όλους της miatoπαρέας !!!!    

Manolis:
Μακάρι να έπαιζε η σιχαμένη η ομάδα σου να στην γκαντεμιάσω.....αλλά αυτή που πάω να δω δεν
γκαντεμιάζεται με τπτ :yeah:

Θες τπτ κασκόλ,τασάκια και σημαιούλες να τα δίνεις δώρο με τις ζάντες σου  :finger:  ??

Liakos:
Ρε Α. δεν εχουμε κανα προμηθευτη απο εκει να τον φορτωσουμε τον πο%στη με ζαντες κ λοιπα μπλιμπλικια? Μην ερθει με αδεια χερια...Μεχρι ποσα κιλα αποσκευες δικαιουσαι? :P :P

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on November 18, 2010, 10:45:23 PM ---Μακάρι να έπαιζε η σιχαμένη η ομάδα σου να στην γκαντεμιάσω.....αλλά αυτή που πάω να δω δεν
γκαντεμιάζεται με τπτ :yeah:

Θες τπτ κασκόλ,τασάκια και σημαιούλες να τα δίνεις δώρο με τις ζάντες σου  :finger:  ??
--- End quote ---

Αυτή την ομάδα μου εννοώ, όχι το γαυρο. Φέρε ένα κασκόλ, μέχρι 5 ευρώ, δεν έχω παραπάνω.

--- Quote from: Liakos on November 18, 2010, 10:46:51 PM ---Ρε Α. δεν εχουμε κανα προμηθευτη απο εκει να τον φορτωσουμε τον πο%στη με ζαντες κ λοιπα μπλιμπλικια? Μην ερθει με αδεια χερια...Μεχρι ποσα κιλα αποσκευες δικαιουσαι? :P :P
--- End quote ---

Εχω έναν καρμπονά εκεί. Να πάρει στην πλάτη κανά καπό ο Μάνος. Ελαφρύ ειναι :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version