!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (9/298) > >>

spoumi:
Το'χεις Γιώργο :P

VasmaV:
κυρ Αχιλλέα, το BANιο σας το προτιμάτε χλιαρό ή καυτό; :P :P

Ξάδελφος:

--- Quote from: spoumi on November 03, 2010, 12:59:38 PM ---Το'χεις Γιώργο :P

--- End quote ---

ΜΠΑΑΑ ΟΧΙ. Δε μου παει.

Μονο για πλακα και αυτη σε φιλους. :llol:

nmwisima:

--- Quote from: jSkyline on November 03, 2010, 12:44:38 PM ---Μαθητης και φανταρος δεν ξαναγινομουν... Μονο φοιτητης !!!
--- End quote ---

Ορθά εμίλησες, αν και καθήμενος :exaclty: :exaclty:

--- Quote from: VasmaV on November 03, 2010, 01:05:29 PM ---κυρ Αχιλλέα, το BANιο σας το προτιμάτε χλιαρό ή καυτό; :P :P

--- End quote ---

Kαυτό φυσικά. Μου ξέφυγε, μην το κάνεις θέμα :giveheart:

--- Quote from: Ξάδελφος on November 03, 2010, 12:58:06 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 02, 2010, 05:00:47 PM ---Όπως αναμενόταν! Ιδιαίτερο και όμορφο!
Καλό είναι να προκαλούμε και λίγο πούστη, τώρα που εγώ έκανα deprokalesion στο αμάξι, κάντο λίγο κράχτη εσύ!
--- End quote ---
:rules:
3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

:finger:
--- End quote ---

Γιώργο, γλείφεις κώλους για να γίνεις μοντ.

Σαν τον Όπτιονα τον Ντι κι εσύ, που πήρε τη σελίδα Facebook.

Προδότες, πριν λαλήσει η RS*R τρις θα με αρνηθείτε... :llol: :llol: :llol:

GENERAL:
Αντε να πω και εγω τα δικα μου!!!

Εκτος το οτι ημουν η τελευταια σειρα που εκανε 18μηνο, απο αυτους τον πρωτο τον εκανα Αυλωνα στους "μαυρους",  τους 15 επομενους στην Κυπρο που περασα ΑΠΙΣΤΕΤΥΑ εαν και η πιπα που τρωγαμε ηταν τρελλη (...ημουν εκει οταν πεσαν οι Διδυμοι Πυργοι στο Αμερικα!!!) και μετα μια βδομαδα περιπου στο ΒΣΤ στην Αθηνα!!! Ημουν 268 σειρα 99Ε ΕΣΣΟ!!!

Εαν ειχα την δυνατοτητα παλι θα δηλωνα Κυπρο!!! Τρελλη εμπειρια!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version