!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (73/298) > >>

dimsabas:
Τι ωραίο πραγματάκι είναι τούτο εδώ;  :giveheart: :giveheart:

x-origin:

--- Quote from: Liakos on November 16, 2010, 10:20:03 PM ---
--- Quote from: x-origin on November 16, 2010, 09:56:30 PM ---καλή θητεία στα παιδιά περνάει γρήγορα ο καιρός....κ εγώ μετράω αντίστροφα μέρες εδώ και 3 μήνες 8)

--- End quote ---

Aπο τωρα...?  :P :P
Καλος πολιτης! :good:

--- End quote ---

:P  σ'ευχαριστω...

leonidas11b:

--- Quote from: x-origin on November 16, 2010, 10:52:21 PM ---
--- Quote from: Liakos on November 16, 2010, 10:20:03 PM ---
--- Quote from: x-origin on November 16, 2010, 09:56:30 PM ---καλή θητεία στα παιδιά περνάει γρήγορα ο καιρός....κ εγώ μετράω αντίστροφα μέρες εδώ και 3 μήνες 8)

--- End quote ---

Αντε και καλος πολιτης!
--- End quote ---

--- End quote ---

lok502:

--- Quote from: dimsabas on November 16, 2010, 10:29:23 PM ---Τι ωραίο πραγματάκι είναι τούτο εδώ;  :giveheart: :giveheart:

--- End quote ---

Σε βάζει σε σκέψεις;  >:- Αν και δεν έχει φωτό φαίνεται καλό και φαίνεται να τα έχει όλα (εκτός από ρολλ μπαρ και δεσίματα).
Κρίμα που το συνολικό κόστος κυκλοφορίας/ασφάλισης ενός αυτοκινήτου είναι πολύ υψηλό αλλιώς θα ήταν τρέλα ένα τέτοιο για 2ο ή 3ο αυτοκίνητο.

Ξάδελφος:

--- Quote from: lok502 on November 16, 2010, 11:25:36 PM ---
--- Quote from: dimsabas on November 16, 2010, 10:29:23 PM ---Τι ωραίο πραγματάκι είναι τούτο εδώ;  :giveheart: :giveheart:

--- End quote ---

Σε βάζει σε σκέψεις;  >:- Αν και δεν έχει φωτό φαίνεται καλό και φαίνεται να τα έχει όλα (εκτός από ρολλ μπαρ και δεσίματα).
Κρίμα που το συνολικό κόστος κυκλοφορίας/ασφάλισης ενός αυτοκινήτου είναι πολύ υψηλό αλλιώς θα ήταν τρέλα ένα τέτοιο για 2ο ή 3ο αυτοκίνητο.

--- End quote ---

To xω πετυχει πολλες φορες.Περνα συχνα πυκνα στο δρομο εξω απ το μαγαζι ενος φιλου που παω τα Σαββατα και κανω δουλειες.Τη μια και μοναδικη φορα που πηγαινε αργα ,μου φανηκε να ειναι σε καλη κατασταση.Ολες τις αλλες φορες ο οδηγος το πηγαινε "αεροπορια".Ετρεχε σαν τρελος .Φασαριοζικο πολυ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version