!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (8/298) > >>

VasmaV:
άντε ρε βύσματα, πήγαν στρατό σου λέει μετα οι κομμώτριες :P :P

ΥΓ
καλα για να πω την αλήθεια και γω τη υπόλοιπη μισή μου θητεία, την πέρασα στην αθήνα και ήμουν σχεδόν σταθερά 1/1

jSkyline:
Να σας πω καθε φορα που καποιος μπαινει φανταρος αυτη την κουβεντα θα κανουμε ??? :P
Δεν μπορω να ξαναμιλαω για την δυσκολη :) θητεια μου (ποια?), παντως εγω ειλικρινα δεν ξαναπηγαινα, αν και ηταν παρα πολυ καλη (εκανα την πλεον βυσματικη θητεια και καθ' ολα νομιμη ομως). Μαθητης και φανταρος δεν ξαναγινομουν... Μονο φοιτητης !!!

kakwkei:
Κ εγω περασα αψογα..! 12 μηνες ολους Αττικη, τελευταιους 2,5 μηνες ολους αδεια και γενικοτερα αερα...!  :hello: :hello:

xenos:
Tα βύσματα να μην μιλάνε καθόλου για στρατό!  :grrrrrr: :P
Ούτε λεπτό με αναλφάβητα ζώα ξανά! (και δεν λέω για φαντάρους μόνο). Λίγα τα καλά, κακά τα ψέμματα. Απλά όσο περνάνε τα χρόνια τα θυμάσαι πιο αμυδρά και τους δίνεις "κάτι" καλό.

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on November 02, 2010, 05:00:47 PM ---Όπως αναμενόταν! Ιδιαίτερο και όμορφο!
Καλό είναι να προκαλούμε και λίγο πούστη, τώρα που εγώ έκανα deprokalesion στο αμάξι, κάντο λίγο κράχτη εσύ!

--- End quote ---
:rules:
3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

:finger:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version