!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
VasmaV:
--- Quote from: simkoz on November 03, 2010, 12:09:49 PM ---^^^Λαγό κι εγώ 271 αλλά Μηχανικό και ούτε πορείες ούτε σοβαρά σκηνάκια (1 φορά το ένα και 1 το άλλο, 2 μερούλες), είχα και το Lantra τότε μαζί μου και ΣΚ παρά ΣΚ είμασταν Αλεξανδρούπολη, το καλοκαίρι κάναμε και μπάνια.
Παρόλα αυτά τα θεωρώ 1,5 χαμένα χρόνια από την ζωή μου και δεν ξαναπήγαινα με την καμία.
--- End quote ---
εγώ πάλι ήμουν Διαβιβαστής(!!!), αλλά μας πήγε αίμα. Την 30αρα πορεία που έβγαλε ο υποστράτηγος του Δ' μάλλον δεν την πρόλαβες. Είχα βγει Παρμενίωνα, Ερμή, Τυφωνα και 2-3 ακόμα 2ήμερα. Δεν έχω παράπονο :P :P
Ασε και γω είχα το ibiza μαζί μου, αλλά το κουνησα ελάχιστα, είχε ωραίες διαδρομές πάντως εκει πάνω. Αλεξανδρούπολη, να φανταστω κλασσικά μπανάκι στην Αγ. Παρασκευή; Κατεβαίναμε και μεις να δούμε πολιτισμό και κανα μπικινι :P :P
george 1323:
Εγω παιδια γ@μηθηκα ολιγον τι,μιας κ ημουν αλεξ/τα,αλλα τα πραγματα που ειδα κ η αδρεναλινη που ενιωσα κ οι εμπειριες που αποκομισα....μαζι με ενα εκατομυριο δραχμες το 96 που τσεπωσα,μπορω να πω οτι δεν θα τα ξαναζησω δυστηχως..... :'( κ μπορω να πω οτι γνωρισα κ ανθρωπους με τιμη, κ οχι δοσυλογους κ προδοτες που για λιγα ευρω πουλανε κ την μανα τους.... :police:
simkoz:
--- Quote from: VasmaV on November 03, 2010, 12:15:51 PM ---να φανταστω κλασσικά μπανάκι στην Αγ. Παρασκευή; Κατεβαίναμε και μεις να δούμε πολιτισμό και κανα μπικινι :P :P
--- End quote ---
NAI, NAI, NAI!!!
saldale:
239 - 95ΣΤ και προσοχή όλοι σας ψαράδες! :police:
Διαβιβάσεις....18μήνες....4 Πύργο (ΣΕΤΗΛ) και 12 Έδεσσα (ΚΕΠΙΚ...2 έξω, 1 μέσα :angel:)
Καλοκαίρι Θεσσαλονίκη ξενύχτι μέχρι το πρωί και Φούρκα Χαλκιδική σε beach-bar...
Χειμώνα Καιμακσαλάν για σκι...
Ξέχασα να σας πω οτι ήμουν χοντρό βίσμα! :exaclty:
philosopher:
Εγώ δε μιλάω για να μη προκαλέσω βλέπε ένδοξο ΠΝ :P
Για την ιστορία, το τελευταίο εξάμηνο 4/1 off και ανά μια 8/1 off στο κέντρο της Αθήνας ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version