!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on November 12, 2010, 02:34:03 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 12, 2010, 02:01:59 PM ---Γιώργο σε ευχαριστώ. 10% έκπτωση. :llol:
Αστειευομαι βέβαια (σιγά μη σου κάνω έκπτωση).
Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, γιατί δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Παρακαλώ να σβηστεί το ποστ του, δεν θέλω να μου χαλάει την εικόνα του σκληρού και αγενή εμποράκου :exaclty:
--- End quote ---
Εεεε...τα θελει ο Κ****Σ σου...
Απλα μετα ξερω οτι θα γκρινιαζεις!
--- End quote ---
Αν κάτι είναι με χιούμορ δεν με ενοχλεί.
Και νομίζω είναι φανερό ότι εγώ αστειεύομαι.
υ.γ. Και δεν ήταν αυτό το φόρουμ αφορμή για την ατάκα μου ;)
GENERAL:
--- Quote from: zerbos on November 12, 2010, 01:43:43 PM ---Το μελλον!!! Ανεμηστηρας χωρις λεπιδια!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4WNcjkZ6d0w[/youtube]
--- End quote ---
Επειδη οντως ειναι εντυπωσιακο (...σχετικα!!!) να και η απαντηση για το πως γινετε αυτο!!!
Sir James Dyson explains his bladeless fan
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on November 12, 2010, 03:22:06 PM ---[υ.γ. Και δεν ήταν αυτό το φόρουμ αφορμή για την ατάκα μου ;)
--- End quote ---
Ηταν νομιζω ενα φορουμ που σταματησε να υπαρχει και μετατραπηκε σε blog... γιατι τολμουσε και"εμπαινε ο καθενας και εγραφε οτι ηθελε !!! " ?.
nmwisima:
Ας μην ασχοληθούμε άλλο με εμένα καλύτερα :)
kakwkei:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 12, 2010, 11:08:19 AM ---Οταν θες κατι καλο θα το πληρωσεις.Σιγουρα υπαρχουν και οι "ευκαιριες" αλλα ποσες ειναι?.
Η θεωρια τα ΝΑ κανουν τοσο,τα ΝΒ κανουν τοσο ,τα ΝC κανουν τοσο...δε στεκει.
Ο ιδιος τυπος αυτοκινητου,με την ιδια ημερα κατασκευης μπορει να ειναι η μερα με τη νυχτα.
Το αμαξι,οπως και το pc δεν ειναι επενδυση...θα το πληρωσεις και σε βαθος χρονου θα χασεις χρηματα.
Οποιος δε θελει να χασει ας κρατησει τα λεφτα και ας αγορασει μια ημιυπογεια γκαρσονιερα στην Κυψελη να παιρνει και ενοικια να κερδισει απ την επενδυση του.
Το μιατα πριν μια δεκαετια το πηρα οσο κανει ενα NC μεταχειρισμενο τωρα...
Μ αυτο το σκεπτικο δεν επρεπε να το παρω τοτε ,να μην ειχα δεκα χρονια μιατα ,αλλα να περιμενα να παρω τωρα μετα απο μια δεκαετια το NC.
Σε μια δεκαετα η ευχαριστηση που πηρα απο τη χρηση τ αυτοκινητου εχει κανει πολλες πολλες φορες αποσβεση το κοστος αγορας του σε σημειο που και να το χαρισω παλι κερδισμενος ειμαι. ;)
--- End quote ---
Να αναφερω και εγω εν συντομια την αποψη μου: εχοντας κανει 2 αγοροπωλησιες αυτοκινητων τον τελευταιο καιρο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν υπαρχουν πια στεγανα στις τιμες, και χαμηλες ή υψηλες τιμες.
Υπαρχουν πωλητες που εχουν αναγκη, και πωλητες που δεν εχουν ΚΑΙ αγοραστες που εχουν υπομονη και αγοραστες που δεν εχουν. Simple as that. Οι διαφοροι συνδυασμοι αυτων, οδηγουν σε "υψηλη"-"χαμηλη" τιμη ανα περιπτωση
Αν λοιπον εγω εχω ενα εξαιρετικο ΝΒ (που δεν υπαρχουν κ πολλα), κ δεν βιαζομαι να πουλησω αλλα κραταω την τιμη σταθερη στα δικα μου -υψηλα για καποιους- επιπεδα, και τυχω σε αγοραστη που θελει το συγκεκριμενο προιον κ βιαζεται να αγορασει, τοτε η συμφωνια κλεινει σε υψηλη τιμη.
Αντιθετα, η αναγκη εχει οδηγησει πωλητες να δωσουν σε εξαιρετικα χαμηλες σε σχεση με τον μεσο ορο τιμες αυτοκινητα πολυ καλα, σε αγοραστες που ειχαν την υπομονη κ την γνωση να ψαξουν καλα κ σωστα.
Παντως, τα πραγματικα καλα αυτοκινητα δεν χανονται ουτε ξεφτυλιζονται τιμολογιακα (αν δεν υπαρχει αναγκη) -- με λιγη υπομονη (παλιοτερα ηταν βδομαδες, τωρα μηνες), θα βρεθει αγοραστης σε λογικη τιμη. Γιαυτο λεω λοιπον οτι προσοχη στις εξευτελιστικα χαμηλες τιμες, δεν μπορει πια ολοι να εχουν αναγκη. Ανοιχτα τα ματια μας κ τα αυτια μας, κ η βοηθεια απο ενα φορουμ σαν κ αυτο ειναι πολυτιμη.
!!!Σορυ για το μεγαλο ποστ!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version