!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (6/298) > >>

george 1323:
Ο ελληνας παντα ειναι αντιδραστικος με τον στρατο,αλλα το γ@μησι που τρωει καθε μερα απο την πολιτεια αυτη δεν τον πολυπειραζει.. :tanevramou:..ισως εχει αρχισει κ του αρεσει κι ολας....σε λιγο θα ακουω κ κραυγες ηδονης.... :llol: :llol:

heras:
Ο στρατος διακοπες δεν ειναι...τουλαχιστον πριν 8+ χρονια που υπηρετησα εγω υπηρχε πολυ ζορι...απλα προσπαθησε να μην τα παιρνεις ''τοις μετρητοις'' οσα σου λενε...κοινως γραφτα στα ''μπαλακια'' σου! Και μην εμπιστευεσαι κανεναν εκει μεσα!

Καλη θητεια!  ;)

VasmaV:
και γω 8 χρόνια πριν υπηρέτησα (274), τη μισή θητεία μου την έκανα στο Λαγό και είχα πάνω απο 20 μερες σκηνάκια σύνολο, τρελά χλμ σε πορείες (μια φορά μας έβγαλαν για 30χλμ)  αλλά και επί 40 μέρες έβγαινα μόνο με υπηρεσιακό κάθε 10-15 μέρες, ενω το ίδιο βράδυ ειχα σκοπέτο.

αλλά και πάλι, εξακολουθώ να λέω ότι είναι διακοπές. Οχι γιατί κάνεις μπάνια, αλλά γιατι έχει ατελείωτο χαβαλέ και φυσικά γιατί δεν έχεις καμία σοβαρή ευθύνη

simkoz:
^^^Λαγό κι εγώ 271 αλλά Μηχανικό και ούτε πορείες ούτε σοβαρά σκηνάκια (1 φορά το ένα και 1 το άλλο, 2 μερούλες), είχα και το Lantra τότε μαζί μου και ΣΚ παρά ΣΚ είμασταν Αλεξανδρούπολη, το καλοκαίρι κάναμε και μπάνια.
Παρόλα αυτά τα θεωρώ 1,5 χαμένα χρόνια από την ζωή μου και δεν ξαναπήγαινα με την καμία.

nmwisima:
Μπίλι, θα σου πω ένα πράγμα και ό,τι καταλάβεις.

Είσαι μέσα στο στρατ/δο και πήζεις, τρέχεις απο δω από κει, δεν έχεις εξόδους, κάνε το να, το άλλο, σκοπιές, μαγειρία, σκουπιδια...

Φεύγεις με 20 μέρες άδεια, δεν υπάρχεις καν, και όλα συνεχίζουν να δουλευουν με τον ίδιο τρόπο, απλά χωρίς εσένα.

Με πιο απλά λόγια, ένα παραμύθι είναι, συνεχίζει ως έχει είτε με σένα, είτε χωρίς.
Οπότε, μη σκας καθόλου και για τίποτα. Μέρες ειναι, θα περάσουν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version