!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (50/298) > >>

vagmann:

--- Quote from: dimsabas on November 12, 2010, 12:37:00 AM ---Πάρα πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ προσεγμένο! Πάντως, δε ζητάει και λίγα... αλλά αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο μήνα έχουμε μάθει για δύο Sporty που πουλήθηκαν στα 15Κ και ήταν τελείως εργοστασιακά, μπορείς να το πεις ακόμα κι ευκαιρία.

--- End quote ---

Πλακα κανεις...!? :????:

dimsabas:

--- Quote from: george 1323 on November 12, 2010, 08:26:44 AM ---
--- Quote from: dimsabas on November 12, 2010, 12:37:00 AM ---Πάρα πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ προσεγμένο! Πάντως, δε ζητάει και λίγα... αλλά αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο μήνα έχουμε μάθει για δύο Sporty που πουλήθηκαν στα 15Κ και ήταν τελείως εργοστασιακά, μπορείς να το πεις ακόμα κι ευκαιρία.

--- End quote ---
Δηλαδη ο φιλος σου που πουλαει nc με 12κ ειναι βλακας....?Ρε τι ακουω σημερα.... :llol: :llol:

--- End quote ---

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το τραβηγμένο είναι να δίνεις 15Κ για ένα εργοστασιακό Sporty. Δε θα το έκανα με τίποτα... στα χρήματα αυτά αγοράζεις αντίστοιχης χρονολογίας S2000.
Το αν τα 12Κ για ένα πεντακάθαρο NC είναι πολλά ή λίγα το αποδεικνύει η πραγματική αγοραστική κίνηση, που έχει περιοριστεί σε δύο τηλεφωνήματα-μούφες. Ο ένας του πρότεινε 9Κ κι ο άλλος 10Κ, χωρίς καν να το έχουν δει από κοντά. Προφανώς, αυτοί σου λένε ότι τόσα δίνω, αν δεχτείς, τότε προχωρούν στον έλεγχο.

Βαγγέλη, ο ένας είναι μέλος του φόρουμ μας και για τον άλλο, απλώς διάβασε το ShoutBox τώρα...

george 1323:
Δεν ειναι τραβηγμενο..ειναι παραλογο.... :tanevramou:

dimsabas:

--- Quote from: Ξάδελφος on November 12, 2010, 08:48:15 AM ---
--- Quote from: dimsabas on November 11, 2010, 06:50:46 PM ---Ένας φίλος μού έστειλε το παρακάτω και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον:
....

--- End quote ---

Καλα ρε Δημητρη , ποσο χασομερης ειναι ο κοσμος.Τι ενδιαφερον βρισκεις?...

--- End quote ---

Κοίτα, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή τώρα, από αυτές που γίνονται αντίκρυ με ένα καφεδάκι στη μέση κι όχι πάνω από τα πληκτρολόγια. Περί ορέξεως...
Προσωπικά δεν έχω γραφτεί, προτιμώ να κάνω πράγματα εκεί έξω, αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. Για τον φίλο μου, τα φόρουμ είναι χάσιμο χρόνου. Το ίδιο και για τη γυναίκα μου...  :llol: Εγώ όμως έτσι τη βρίσκω, κολοκυθόπιττα... Κι όντως, αθροιστικά μπορεί να κάθομαι εδώ μπροστά περισσότερο από αυτόν.
Επιπλέον, μου έστειλε το επίσημο κείμενο που αποστέλλει η ελληνική κοινότητα του eRepublic για να προσελκύσει κόσμο, το οποίο χτυπά περισσότερο στο εθνικό συναίσθημα παρά στην ουσία. Κάνει συνεχώς λόγο για πόλεμο και απειλές, ενώ η πραγματικότητα είναι πως τον περισσότερο καιρό, η ζωή είναι απολύτως ειρηνική και όλοι ασχολούνται με το πώς θα μαζέψουν πόντους, θα στήσουν επιχειρήσεις, θα επενδύσουν.
Επίσης, δεν είναι αντιπροσωπευτικό να το συγκρίνεις με ένα χαζοπαιχνίδι που δεν εμπεριέχει την οποιαδήποτε σκέψη στρατηγικής. Εδώ μιλάμε ότι έχει κάθε μήνα πραγματικές εκλογές, με υποψηφίους που είναι πραγματικά πρόσωπα, με μπόλικη στρατηγική και ίντριγκες. Σκεφτείτε ότι πριν από ένα μήνα, όλη η Τουρκία είχε κατακτηθεί από την Ελλάδα κι όχι λόγω της υπεροπλίας, αλλά λόγω έξυπνων ελιγμών σε διεθνές επίπεδο.
Τώρα, για το χασομέρης που λες, αφενός φαντάζομαι ότι όσο αυξάνεται η ανεργία και μέχρι να το πάρουμε απόφαση ότι θα δουλεύουμε για 450 ευρώ το μήνα ή θα μεταναστεύσουμε, ο χρόνος μπροστά στο PC θα αυξάνεται. Δυστυχώς...

george 1323:
Μ αρεσεις γιατι εισαι αισιοδοξος..... :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version