!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (5/298) > >>

philosopher:
Bill ο τελευταίος χρόνος πραγματικών διακοπών είναι οπότε κοίτα να τον απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς.
Πραγματικά ο Ξάδερφος δε μπορούσε να το πει καλύτερα, μετά αρχίζει η πραγματική "θητεία".
Τρίπολη, υποθέτω αεροπορία οπότε μη σκας καθόλου.  ;)

saldale:

--- Quote from: philosopher on November 03, 2010, 10:29:00 AM ---Τρίπολη, υποθέτω αεροπορία οπότε μη σκας καθόλου.  ;)

--- End quote ---

Μάλλον για τζιτζίκι τον βλέπω... :gl:

VasmaV:

--- Quote from: bill_viper on November 03, 2010, 09:27:05 AM ---Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, αλλά όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα. :$

Δεν παρουσιάζομαι σήμερα (αλλά στις 15 ή 16) και όχι στην Καλαμάτα (στην Τρίπολη). ;)

Απλά από Καλαμάτα είμαι, εκεί μεγάλωσα, εκεί μένουν οι δικοί μου, και πάω για τις εκλογές συν τις τελευταίες ετοιμασίες. :)

Δε θα ξεμπερδέψετε από'μένα τόσο εύκολα! :P

--- End quote ---
bill καλή αρχή ρε και θα σου πω αυτό που λέω σε όλους όσους μπαίνουν φαντάροι, όπως μου το χαν πει και μενα και το κατάλαβα δυστυχώς αφού τελείωσα το στρατό.

Αυτές κατα πάσα πιθανότητα είναι οι τελευταίες σου μεγάλες διακοπές, χωρίς έννοιες και υποχρεώσεις!

θα περάσεις καλά ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές που θα σπαστείς, να είσαι σίγουρος γι αυτό

philosopher:
Βλέπω αρκετοί από μας περάσανε δύσκολα στο στρατό  :tease: :llol:

ΥΓ: Εγώ ξαναπήγαινα αέρα μια διετία ακόμα  :P

VasmaV:
εγώ αν και έφαγα τον έβρο, τα σκοπέτα και τα σκηνάκια με το κουτάλι, μπορώ να πω ότι πέρασα γαμάτα. Αλλη φάση στη ζωή μου που να μην έχω καμία ευθύνη δεν νομίζω ότι θυμάμαι.

ΥΓ
Για 2ετία δεν πήγαινα, αλλά ενα 3μηνο το κανα στο φτερό :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version