!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (33/298) > >>

GENERAL:
Ο κοσμος γιατι χειροκροταγε και χαιροτανε...???

Exploding Subaru WRX on dyno at AUTOSALON Final Battle 07

Liakos:

--- Quote from: VasmaV on November 08, 2010, 04:47:07 PM ---Βασικά όποιος 18αρης θέλει, μπορεί να μπει στη συζήτηση, γιατί όποιον 18αρη έχω πετύχει μέχρι στιγμής, πάντα είχε έτοιμη μια δικαιολογία ;)
Liako μου, κάνω λάθος;

--- End quote ---
Οκ, στο επομενο open day στα Μεγαρα ελα να μπουμε παρεα. :)

Περα απο την πλακα, κακα τα ψεματα το miata σου ειναι μαλλον το ταχυτερο 18αρι τουλαχιστον στην ευθεια.
Αλλα τα ψωμια σου τελειωνουν, μεσα στη βδομαδα παραλαμβανω το μαλακιον. 8) Θα δυναμομετρησω πριν/μετα , οποτε αν σου περισευει κανα φραγκο για δυναμομετρηση ελα να κανεις κ εσυ μια για να δουμε πιθανες(εως σιγουρες) διαφορες με τα νουμερα κ τις καμπυλες που εβγαλε στο δυναμομετρο του προγραμματιστη το αμαξι σου. ;)

lathreos:
Χρονια πολλα Βασιλη  :hello:

VasmaV:
thanks Κώστα!

Λιάκο ψήνομαι για μια δυναμομέτρηση, αλλά μόνο για κείνο που είχε πάει και ο τεο
Εσύ για ποιο λες;

GENERAL:

--- Quote from: VasmaV on November 08, 2010, 05:01:50 PM ---thanks Κώστα!

Λιάκο ψήνομαι για μια δυναμομέτρηση, αλλά μόνο για κείνο που είχε πάει και ο τεο
Εσύ για ποιο λες;

--- End quote ---

Για ποτε λετε και ποσο παει το μαλλι για δυναμομετρηση? Παιζει να ερθω και εγω για μια ή εστω για παρεα!!! Ηλια ενημερωσε με σε παρακαλω!!!
Βασιλη εαν ειναι εκει κανουμε και μαζι μια δοκιμη να δω ποσο θα φαω και εγω!!! Τουλαχιστον να προσπαθησω να ειμαι κοντα!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version