!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
dr.xristos:
Εννοειτε οτι εισαι μπροστα. Και εννοειτε οτι τσαμπα βενζινη θα καψεις. Το KIA με το απιαστο στησιμο του θα σπινιαρει 1η-2α.
Κωνσταντινε τα στηνουμε οποτε θες αν και με το τελικο σε φοβαμαι (και ζηλευω) λιγο. ΧΑΧΑ. Παντως πρεπει να βρεθουμε γιατι θελω να το ακουσω
XrhstosZ:
--- Quote from: vdsracing on January 24, 2011, 01:36:57 PM ---Πως προκύπτει ενα 14ρι ceed με 138 άλογα??? :????: :zalistika:
--- End quote ---
ιδεα δεν εχω.. επισης πως μπορει να μου λεει οτι αυτος ατμοσφαιρα πηρε 40 αλογα και εγω δεν εχω παρει τοσα με εναν κομπρεσσορα :$
george 1323:
--- Quote from: XrhstosZ on January 24, 2011, 01:53:15 PM ---
--- Quote from: vdsracing on January 24, 2011, 01:36:57 PM ---Πως προκύπτει ενα 14ρι ceed με 138 άλογα??? :????: :zalistika:
--- End quote ---
ιδεα δεν εχω.. επισης πως μπορει να μου λεει οτι αυτος ατμοσφαιρα πηρε 40 αλογα και εγω δεν εχω παρει τοσα με εναν κομπρεσσορα :$
--- End quote ---
θα εχει παρει αυτα τα αλογα που παιρνουν μερικοι απο το τελικο της εξατμισης... :llol: :llol:
dr.xristos:
Αν υπολογισεις και τα 10 αλογα που παιρνεις απο τα φιμε. Αν εχει και τιποτα αυτοκολλητα στην πορτα (brembo κτλ) θα ειναι και καμια 20αρια αλογα ακομα.
Βαλε και το ΦΠΑ 19% καπου εκει βγαινουν.
leonidas11b:
Το Φ.Π.Α. ειναι 23% ρε μαπα και αντε συστησου κανονικα!!
Ακου εκει με τσαγιαζες... :llol: μονο που το εκανες βολτα το τοτε εργαλειο μου ειχες παθει!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version