!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Ξάδελφος:
--- Quote from: george 1323 on January 20, 2011, 10:00:32 AM ---Εγω Γιωργο δεν λεω οτι δεν ειναι σωστο,απλα ειναι τραβηγμενο....κ μην αρχισουμε γιατι εφτασαν εκει που εφτασαν,γιατι θα πιασω την ιστορια κ θα ρωτησω αν τους ειχαν ισσοπεδωσει οι γερμανοι στον πολεμο που θα ειχαν φτασει?(αλλα ξεχασα στον πολεμο καναν τους τσεκαδωρους στο ταμειο) >:-
--- End quote ---
Δε διαφωνω μ αυτα που λες ,ομως
Το προβλημα ειναι οτι για ολα σ εμας τους Ελληνες φταινε οι αλλοι,εμεις ποτε.
-Για τον καφρο που πετα τα μπαζα στο διπλανο χωραφι και οχι στη χωματερη ,
-για τον καφρο που αδιαζει το τασακι του εξω απ τ αμαξι στο μοτοσυκλετιστη που ερχεται πισω,
-για τον καφρο που κλεβει στο ζυγι στη λαικη
-γιατον καφρο που περνα με 100 χιλιομετρα εξω απο σχολειο που μεσα μπορει να ναι και το παιδι του ακομη
-για τον καφρο το γειτονα μου που τα κωλολαδα π αλλαζει στ αμαξι του αντι να τα δωσει σ ενα βενζιναδικο προ ανακυκλωση ,σκαβει λακουβα και τα ριχνει μεσα στο χωραφι διπλα στο σπιτι του
-για τον καγκουρα που βγαζει τον καταλυτη για να παρει αλογ ακαι να γουσταρει
-για ολα αυτα τα καφριλικια απο τους καφρους συμπολιτες μας που βιωνουμε καθε μερα...
-για τον καφρο που επειδη ολα ειναι σκατα νομιζει οτι μπορει να χεσει οπου βρει ,φταινε οι Γερμανοι,φταινε οι αλλοι.
Mεχρι να καταλαβουμε οτι για οτι παθαινουμε φταιμε εμεις και οχι οι αλλοι,δε θα εχουμε καλυτερη τυχη δυστυχως Γιωργο.
Η Γερμανια ισοπεδωθηκε απο τους συμμαχους, στο τελος του 2ου Παγκοσμιου αλλα τωρα ειναι ο χρηματοδοτης μας και λαδωνει-χαρτζηλικωνει και τους πολιτικους μας.
Sad but True.
Επισης αφου πιασαμε την ιστορια ,κατα τη διαρκεια της κατοχης ,παρα πολυ ηταν οι Ελληνες(καποιοι γιναν μετ επειτα υπουργοι -πρωθυπουργοι) που καναν τους τσεκαδωρους στο ταμειο και τους βασταγερους των Γερμανων ,εναντιων των ελληνων πατριωτων ,με τη διαφορα οτι η Ελλαδα ειχε ηδη ισοπεδωθει και δεν το καναν για να τη σωσουν.Χειροτεροι απο τους Ελβετους δηλαδη.
Ειμαστε εντελως οφτοπικ η αληθεια ειναι
Liakos:
--- Quote from: nmwisima on January 19, 2011, 10:09:44 PM ---Φάτο Λιάκο, ο μπαμπουλας πρόεδρος λειπει, οπότε σβήστο εσύ :finger:
--- End quote ---
Α. καποια κουφαλα μου στερησε τη χαρα... :'(
nmwisima:
Hταν μέσα τελικά η μπάμπω και της είπα να το σβήξει αυτή! :nod:
simkoz:
Πωπω δεν είναι να πεις μια κουβέντα σε αυτό το φόρουμ, χαμός γίνεται μετά και το χειρότερο είναι ότι έχασα το live :moutza: γιατί ήμουν σε meeting.
Σίγουρα δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, γι αυτό και το σταμάτησα.
Το ότι είναι "περίεργοι" και σε πολλά σημεία διαφορετικοί από εμάς είναι κι αυτό μια πραγματικότητα.
Τώρα οι συνήθειες ποιανού λαού είναι καλύτερες και αν αυτές συνδέονται με την ευημερία του, δεν ξέρω.
Σε κάποιο βαθμό σίγουρα ναι, αλλά δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη (που λέμε και στα μαθηματικά).
Και για να συνεχίσω για λίγο το off topic να σας πω ότι υπάρχει εφαρμογή στο iPhone όπου με την πινακίδα του αυτοκινήτου που βλέπεις (να σε κλείνει, να περνάει το όριο, βάλε ότι άλλο θες εδώ, κλπ) μπορείς επιτόπου να τον πάρεις τηλ, να δεις που μένει, κλπ. Τι προσωπικά δεδομένα και μ@λ@κίες... Αν βέβαια αυτό υπήρχε στην Ελλάδα γιατί έχω την εντύπωση ότι θα γινόταν χαμός?
:btp:
simkoz:
--- Quote from: dimsabas on January 19, 2011, 10:56:04 PM ---BBC Jody McIntyre interview greek_subs
Πολύ μου άρεσε το παρακάτω σχόλιο: "το δύσκολο σ' αυτό το βιντεο είναι να καταλάβεις ποιος από τους δύο συνομιλητές έχει εγκεφαλική παράλυση..."
--- End quote ---
Τέλειο Δημήτρη το έβαλα στο Fb μου
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version