!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
RomanoS:
Συνηθως στις περισσοτερες συσκευες Bluetooth πρεπει να πατησεις παρατεταμενα το κουμπι του συγχρωνισμου, την πρωτη φορα που συνδεεις το κινητο σου ωστε να μπορεσει να το εντωπησει και απ το κινητο σου θα πας στις ρυθμισεις Bluetooth και θα το βαλεις να ψαχνει για το car kit bluetooth που εχεις. Μολις το βρει θα πατησεις συγχρωνισμο ( η οπως το λεει το καθε κινητο) και αυτα θα συγχρωνιστουνε μονα τους. Αν σου ζητησει κωδικο οπως αναφερθηκε παραπανω κατα 99% ο default ειναι 0000. Good Luck! ;)
Phaethon:
Thanks guys! Θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω...
Για την γλώσσα ξέρει κανείς τίποτα? Υποθέτω θα παίζει και καμια επέμβαση ηλεκτρονική σε συνεργεία, αλλά έχει μήπως και αγγλικά μέσα? Κάποια στιγμή μου πετάει ότι "έχουν επιλεγεί Γερμανικά", οπότε κάνω μια αφελή υπόθεση ότι μπορείς να διαλέξεις και κάτι άλλο κάπως κάπου κάποτε.
dimsabas:
Stealing Ferrari 599 GTB Fiorano
george 1323:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 19, 2011, 01:45:30 PM ---Tα νερα οταν σβυσεις τον κινητηρα δεν κυκλοφορουν "με αναγκαστικη κυκλοφορια" .
Η εναλλαγη ζεστου κρυου νερου συνεχιζει να γινεται θερμοδυναμικα .
Παλια πολυ παλια υπηρχαν αυτοκινητα χωρις τρομπα νερου και με το ψυγειο ψηλα η μηχανη ψυχοταν.
Το μιατα μου οταν σβυσω τη μηχανη κλεινει και το βεντιλατερ.
Το μαζντα 2 συνεχιζει να δουλευει.
Οταν το βεντιλατερ δουλευει με κλειστο το διακοπτη σημαινει οτι παiρνει ρευμα ανεξαρτητα απ αυτον.
Αν κολλησει ο θερμοδιακοπτης που ενεργοποει το βεντιλατερ θα δουλευει αυτο μεχρι να αδειασει η μπαταρια ή μεχρι να καει τo ιδιο( ΝΑΙ το εχω παθει σe FIAT )...
--- End quote ---
Σε fiat?E καλα να παθεις τοτε να μαθεις να μην αγοραζεις βλακειες.... :P :P
Ξάδελφος:
--- Quote from: george 1323 on January 19, 2011, 01:57:14 PM ---Σε fiat?E καλα να παθεις τοτε να μαθεις να μην αγοραζεις βλακειες.... :P :P
--- End quote ---
Ασε μην ανοιξουμε αυτη την κουβεντα γιατι θα καταληξουμε παλι οτι στον κοσμο ολο τα μονα σκαρτα ιταλικα τ αγορασα εγω,συγγενεις,φιλοι μου και ο κολλητος μου(εκεινος βεβαια με δυο μηχανες σπασμενες,δυο εγκεφαλους καμμενους και δυο δεκαδες διαλυμενα πιστονια,κα,κα,κα στο γκαραζ του δεν το παραδεχεται).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version