!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Ξάδελφος:
Αλλαξες και τρομπα?. Μονο ιμαντας κλπ αλλαζουν ευκολα,με την τρομπα ειναι μεγαλη μανουρα.
K_ELEF:
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!
Χαιρομαι που σε καποιους αρεσει το αυτοκινητο εμφανισιακα,αν και δεν ειναι τελειως δικο μου εργο αλλα του προηγουμενου ιδιοκτητη!
Εγω τοποθετησα αργοτερα τον πισω προφυλακτηρα κ τα φιμε...ελπιζω να βαλω κ ενα spoiler σαν το mazdaspeed καποια στιγμη μπας κ ηρεμησω λιγο με το θεμα εμφανισης και ασχοληθω λιγο με πιο σοβαρα θεματα,την αναρτηση κ κανα μπλοκε!
gr8:
--- Quote from: K_ELEF on January 16, 2011, 11:12:31 PM ---Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!
Χαιρομαι που σε καποιους αρεσει το αυτοκινητο εμφανισιακα,αν και δεν ειναι τελειως δικο μου εργο αλλα του προηγουμενου ιδιοκτητη!
Εγω τοποθετησα αργοτερα τον πισω προφυλακτηρα κ τα φιμε...ελπιζω να βαλω κ ενα spoiler σαν το mazdaspeed καποια στιγμη μπας κ ηρεμησω λιγο με το θεμα εμφανισης και ασχοληθω λιγο με πιο σοβαρα θεματα,την αναρτηση κ κανα μπλοκε!
--- End quote ---
βάλε φωτος να το δούμε.. :)
K_ELEF:
Πολυ ευχαριστως αλλα....δεν ξερω πως :-[
Αν θα μπορουσε καποιος να μου πει τον τροπο,θα ημουν υποχρεος!
spoumi:
Πας εδώ και πατάς το κουμπί που λέει new topic δεξιά.
Και γράφεις την παρουσίασή σου.
Καλώς ήρθες!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version