!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (245/298) > >>

el loco:
η δικη σου αποψη μετραει...δικο σου ειναι...
απλα λεω,μην πετας χρημα ετσι...βαλε κατι αλλο και καντο πιο μετα αυτο... βαλε κανα roll bar αν δεν εχεις η βαλε κανα τελικοη βαλε τα πιο μικρα φωτα για mk1(αυτα που ανοιγουν πιο λιγο) η ΒΑΨΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΥΝ@Ρ@!!!!

makrixeris:

--- Quote from: el loco on January 13, 2011, 06:00:49 PM ---η δικη σου αποψη μετραει...δικο σου ειναι...
απλα λεω,μην πετας χρημα ετσι...βαλε κατι αλλο και καντο πιο μετα αυτο... βαλε κανα roll bar αν δεν εχεις η βαλε κανα τελικοη βαλε τα πιο μικρα φωτα για mk1(αυτα που ανοιγουν πιο λιγο) η ΒΑΨΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΥΝ@Ρ@!!!!

--- End quote ---

έχω και άλλες προτεραιότητες πιο σοβαρές απλά σκέφτηκα και αυτό...

nmwisima:

--- Quote from: makrixeris on January 13, 2011, 05:50:08 PM ---ποιοοος? ποσο θα κοστισει περιπου καπο και ανακλεινμενα ?
--- End quote ---

Και τί είμαι ρε Νίκο, τιμοκατάλογος?  >:a

--- Quote from: el loco on January 13, 2011, 06:00:49 PM ---απλα λεω,μην πετας χρημα ετσι...βαλε κατι αλλο και καντο πιο μετα αυτο...
--- End quote ---

--- Quote from: makrixeris on January 13, 2011, 06:10:27 PM ---απλά σκέφτηκα και αυτό...
--- End quote ---

Αυτό και οτιδήποτε άλλο σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Έχεις μπλοκάρει το σύστημα πμ του φόρουμ απ' όσο ξέρω... :moutza: :moutza:

plokamhs:

--- Quote from: Akina_DownHill on January 13, 2011, 07:12:02 PM ---
--- Quote from: dimsabas on January 11, 2011, 04:02:43 PM ---

Ford Focus RS500 ετοιμοπαράδοτο στο Ελλάντα. 8)

--- End quote ---

Το συγκεκριμένο επωλήθει πριν λίγες μέρες.Το είδα κ απο κοντά,πολύ ωραίο εργαλείο,ερωτευτηκα τα καθισματα,αλλα FF ρε γμτ...

--- End quote ---

Εχεις δικιο!Ειναι Fast Forward το RS! :P

Akina_DownHill:
Αν σ αρέσει τόσο πολύ το έχουν βγάλει μερικες πολυ ωραιες φωτογραφιες κάποιοι φιλοι μου.Πάντως μπροστοκινητο με 350 αλογα δεν επαιρνα για κανενα λογο

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version