!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (239/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: makrixeris on January 12, 2011, 04:55:58 PM ---ΤΟ RX7 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

--- End quote ---

:yawn:

nmwisima:

--- Quote from: makrixeris on January 12, 2011, 04:55:58 PM ---ΤΟ RX7 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

--- End quote ---

xa0a0axxa0aaxxaaxaaao0aa0aamxxxAAA000AAxxaa!

leonidas11b:
Μαλακα Α. δεν παιζεσαι!!!! :excited: :llol:

Αυτο ειναι δικο μου ρε Νικο, απλα εκανες μαλακια δεν επρεπε να το πεις!!!

makrixeris:

--- Quote from: leonidas11b on January 12, 2011, 06:29:46 PM ---Μαλακα Α. δεν παιζεσαι!!!! :excited: :llol:

Αυτο ειναι δικο μου ρε Νικο, απλα εκανες μαλακια δεν επρεπε να το πεις!!!

--- End quote ---

έλα τώρα ρε Λέω... τι κοροϊδεύεις εντάξει αφού αρέσει σε εσένα εμάς μας περισσεύει  εσύ και ο Κολοκοτρώνης θα driftarete με αυτο

Ξάδελφος:

--- Quote from: Liakos on January 12, 2011, 03:58:16 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 12, 2011, 12:04:49 PM ---Ο ποιο ασχετος ειναι αυτος που δεν παραδεχεται στον εαυτο του οτι δεν ξερει.
Ο ποιο καλος θα γινει αυτος που παραδεχεται οτι δεν ξερει και ρωτα για να μαθει.
Πισωκινητο αυτοκινητο εχω στην κατοχη μου και οδηγω απο το 1995 .(Βertone X1/9- Bmw2002-MX5).Παντα υπαρχει κατι που δεν ξερω.
Οσοι καβαλησαν πισωκινητο και την ειδαν Τσουτσιγες γινan στενοι φιλοι poly γρηγορα με κολωνες-μαντρες-γρανες-αντιθετα διερχομενα οχηματα.

Χαρη (General) μη μασας .

--- End quote ---

Ξαδελφος for president!  :good: :good:

--- End quote ---

--- Quote from: nmwisima on January 12, 2011, 12:16:44 PM ---Τζορτζ, πάλι οφτόπικ είσαι.

Ποιος πειραξε/αναφέρθηκε στο Χάρη? Κανείς.

Πιάσε το νόημα της πλάκας ή γυρνα στη δουλειά σου :finger:

--- End quote ---
Μου ειναι αρκετο το οτι ο Liakos συμφωνει με εμενα ενω εσυ ως συνηθως πεταγεσαι σαν την πορδη και λες την κοτσανα σου...
Αλλη φορα θα σου πιασω  τ αυτι αν θελω να γραψω κατι ή θα στο στειλω πρωτα να το λογοκρινεις.
 :moutza:  :finger:
Α και για να πεσω στο επιπεδο σου γιατι πολυ κοσμια σ απαντησα...
Να φας σκατα ρε, ζεστα σκατα  :finger: :yeah: :girlie:  :girlie:  :girlie:

(για οσους δεν καταλαβαν ,πριν βγαλουν συμπερασματα ,με το βλακα διαπληκτιζομαστε φιλικα)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version