!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (235/298) > >>

makrixeris:

--- Quote from: option-D on January 11, 2011, 05:43:35 PM ---Είχα δει πριν κανά μήνα έναν παππού με ένα τέτοιο, στη Βουλιαγμένης..

--- End quote ---

ο πατερας μου ητανε που τον πετυχες?  :llol:

GENERAL:

--- Quote from: makrixeris on January 11, 2011, 05:36:10 PM ---
--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 05:33:19 PM ---Νικο πως ακριβως ενεργεις? Το πρωι κατα τι ωρα το περνεις τηλ και τι ακριβως του λες? Και εαν θες πες μου και το τηλ της πιστας και ποιον ζηταω. Εαν ειναι στειλε μου τες με πμ αυτες τις πληροφοριες!!! Thanks a lot my friend! (....πωωωω πωπω :hello: :hello:. Πως τα μιλαω ετσι τα Γαλλικα) :moutza: :moutza:!!

--- End quote ---

τι θα πας να κανεις χαρη στην πιστα? χα00χαχ0αχ

--- End quote ---

Τι θες να πεις μακρυχερη? Μπορει να ειμαι κουλος αλλα τουλαχιστον προσπαθω να καταφερω κατι. Εστω και λιγο. Μπορει να μην ειμαι τοσο καλος σαν μερικους ουτε τοσο κουλος σαν μερικους αλλους αλλα με υπομονη και προπονηση (...οπως λεει και ο Racing nick) πιστευω καποια στιγμη στο μακρυνο μελλον να τα καταφερω!!! Εαν ειναι γιατι δεν ερχεσε και εσυ που εισαι διπλα? Τι εχεις να χασεις?

leonidas11b:

--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 06:58:14 PM ---
Τι θες να πεις μακρυχερη? Μπορει να ειμαι κουλος αλλα τουλαχιστον προσπαθω να καταφερω κατι. Εστω και λιγο. Μπορει να μην ειμαι τοσο καλος σαν μερικους ουτε τοσο κουλος σαν μερικους αλλους αλλα με υπομονη και προπονηση (...οπως λεει και ο Racing nick) πιστευω καποια στιγμη στο μακρυνο μελλον να τα καταφερω!!! Εαν ειναι γιατι δεν ερχεσε και εσυ που εισαι διπλα? Τι εχεις να χασεις?

--- End quote ---

Πιστευω οτι εκανε πλακα και δεν το ειπε με κακια!!! ;)

--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 06:53:02 PM ---Εαν το επιτρεπει ο καιρος και δεν παιχτει τιποτα απροοπτο θα ανεβω. Το τηλ σου δεν το εχω.

--- End quote ---

Τυχερος εισαι... :P :girlie:

option-D:

--- Quote from: leonidas11b on January 11, 2011, 07:13:02 PM ---

--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 06:53:02 PM ---Εαν το επιτρεπει ο καιρος και δεν παιχτει τιποτα απροοπτο θα ανεβω. Το τηλ σου δεν το εχω.

--- End quote ---

--- End quote ---

xa0axx000axaaax0 τι ενοής leonida ;

nmwisima:

--- Quote from: option-D on January 11, 2011, 07:51:43 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on January 11, 2011, 07:13:02 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

xa0axx000axaaax0 τι ενοής leonida ;
--- End quote ---

Ναι, ουτεγώ το καταλαβα το αστίο Λεώ. Εννοείς ότι είναι τηχερός που δεν έχει το κηνιτό μου? xa0a0a0aa0aa000aaaaxaxaxa

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version