!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on January 11, 2011, 04:01:40 PM ---
--- Quote from: Manolis on January 11, 2011, 03:54:57 PM ---
--- Quote from: nmwisima on January 11, 2011, 03:50:39 PM ---Και πάντα επίκαιρος, φίλε Μανώλη (αν και εντελώς τυχαία στη περίπτωση αυτή) :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Ρούφα το αυγό σου μπέμπη που θα μιλήσεις κιόλας :moutza:
(το παπα-Μανώλης αργεί??)
--- End quote ---
An συνεχίσεις έτσι, σου ρχεται :llol: :llol:
--- End quote ---
Αυτό για μένα θα είναι το τελευταίο σκαλί της καταξίωσης :)
(τι μήνυμα να σου ετοιμάζω?το "ο θάνατος του εμποράκου" είναι καλό ή έχει ξαναφορεθεί??)
VasmaV:
--- Quote from: saldale on January 11, 2011, 03:22:23 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 11, 2011, 02:58:23 PM ---Κυριε spoumi καλυτερα να ξυπνατε κανα τεταρτο νωριτερα, απο το να τρεχετε στην Κατεχακη για να προλαβετε το μαθημα... :P :P
--- End quote ---
Μήπως ήταν και ένα galaxy gray nc 2 ΚΑΡΟΤΣΕΣ μπροστά του?
--- End quote ---
όχι ρε συ Αντώνη, αλλά πήρε το μάτι μου, ένα galaxy gay :P
saldale:
--- Quote from: VasmaV on January 11, 2011, 05:03:20 PM ---
--- Quote from: saldale on January 11, 2011, 03:22:23 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 11, 2011, 02:58:23 PM ---Κυριε spoumi καλυτερα να ξυπνατε κανα τεταρτο νωριτερα, απο το να τρεχετε στην Κατεχακη για να προλαβετε το μαθημα... :P :P
--- End quote ---
Μήπως ήταν και ένα galaxy gray nc 2 ΚΑΡΟΤΣΕΣ μπροστά του?
--- End quote ---
όχι ρε συ Αντώνη, αλλά πήρε το μάτι μου, ένα galaxy gay :P
--- End quote ---
Το ίδιο λέμε! :llol:
makrixeris:
--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 05:33:19 PM ---Νικο πως ακριβως ενεργεις? Το πρωι κατα τι ωρα το περνεις τηλ και τι ακριβως του λες? Και εαν θες πες μου και το τηλ της πιστας και ποιον ζηταω. Εαν ειναι στειλε μου τες με πμ αυτες τις πληροφοριες!!! Thanks a lot my friend! (....πωωωω πωπω :hello: :hello:. Πως τα μιλαω ετσι τα Γαλλικα) :moutza: :moutza:!!
--- End quote ---
τι θα πας να κανεις χαρη στην πιστα? χα00χαχ0αχ
Konstantinos:
--- Quote from: GENERAL on January 11, 2011, 05:33:19 PM ---Νικο πως ακριβως ενεργεις? Το πρωι κατα τι ωρα το περνεις τηλ και τι ακριβως του λες? Και εαν θες πες μου και το τηλ της πιστας και ποιον ζηταω. Εαν ειναι στειλε μου τες με πμ αυτες τις πληροφοριες!!! Thanks a lot my friend! (....πωωωω πωπω :hello: :hello:. Πως τα μιλαω ετσι τα Γαλλικα) :moutza: :moutza:!!
--- End quote ---
Τηλ. 2295 023265 και ζητάς τη Βερόνικα με τα πλούσια ελέη. Πολύ ετοιμοπόλεμο σε βλέπω! :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version