!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (230/298) > >>

makrixeris:

--- Quote from: option-D on January 09, 2011, 06:33:34 PM ---
--- Quote from: makrixeris on January 09, 2011, 06:00:43 PM ---Λεωνίδας έμπαινε σωστά αλλά προς το παρόν δεν έχει δύναμη το αμάξι του... σε λίγο Κάιρο που θα έχει και δύναμη θα είναι τέλειος. και ο Χάρης πολλή καλός για 1η φορά.. RACING NICK άπιαστος ρεζιλεβε s2000 χαλαρά έμπαινε άψογα στο 1ο 15λεπτο στο 2ο 15λεπτο είχε λίγα τετακέ λόγο παραπάνω psi

--- End quote ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zS3rp4LxSPA[/youtube]

--- End quote ---

xa0x0a0xa0x0a0xa0xa0x0ax0a0xa option-d κορυφη το τραγουδακι :yeah: αμα driftareis και το ακους λες να σε εμπνεει? :P

zerbos:
Απο απορια μπορει καποιος μοντ να μου πει γιατι σβηστηκε το βιντεακι που ανεβασα στο cars and multimedia? Μια χαρα βιντεακι ηταν δεν ειχε κατι το περιεργο..

Hayate:
Γνωριζεί κανένας με 100% σιγουριά, πόσα ΗΡ αποδίδουν οι κινητήρες 1600cc των ελληνικών ΜΧ-5 απο το '94 και μετά?
Στο wikipedia γράφει 89 ΗΡ. Κι εγώ αυτό θυμάμαι, αλλά σε κάποια sites δίνουν 100ΗΡ, ακόμα και 110ΗΡ, αλλά ίσως αφορούν εκδόσεις που δεν ήρθαν στην Ελλάδα.

Κοιτώντας αγγελίες στο car.gr διαπίστωσα οτι ΟΛΟΙ γράφουν απο 110 εώς 125ΗΡ... οτι να'ναι..  :zalistika:
Π.χ. Φιμέ + μπούκα + ηχεία = ..... 120 ΗΡ !!!!!!  :llol:

Επίσης τα χιλιόμετρα στα περισσότερα είναι σίγουρα γυρισμένα. Αντε και το δικό μου έτυχε και έβγαλε τη ζωή του σε γκαράζ, ΟΛΑ όμως ζούσαν σε γκαράζ και κανένα δεν ήταν καθημέρινο αυτοκίνητο???
Αυτόν που θα το πάρει και δεν θα ξέρει πότε να αλλάξει αυτά που χρειάζονται δεν τον λυπάται κανένας?

dimsabas:

--- Quote from: zerbos on January 10, 2011, 03:51:44 PM ---Απο απορια μπορει καποιος μοντ να μου πει γιατι σβηστηκε το βιντεακι που ανεβασα στο cars and multimedia? Μια χαρα βιντεακι ηταν δεν ειχε κατι το περιεργο..

--- End quote ---

Γιατί υπάρχει στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα. Και καλό θα ήταν να μη λογοδοτούν οι διαχειριστές όποτε χρειάζεται να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό το σχόλιο δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά όσους εκφράζουν δημόσια αντίστοιχες απορίες. Αφορμή παίρνω, καταλαβαίνεις. :)

Liakos:

--- Quote from: Hayate on January 10, 2011, 03:52:54 PM ---Γνωριζεί κανένας με 100% σιγουριά, πόσα ΗΡ αποδίδουν οι κινητήρες 1600cc των ελληνικών ΜΧ-5 απο το '94 και μετά?
Στο wikipedia γράφει 89 ΗΡ. Κι εγώ αυτό θυμάμαι, αλλά σε κάποια sites δίνουν 100ΗΡ, ακόμα και 110ΗΡ, αλλά ίσως αφορούν εκδόσεις που δεν ήρθαν στην Ελλάδα.

Κοιτώντας αγγελίες στο car.gr διαπίστωσα οτι ΟΛΟΙ γράφουν απο 110 εώς 125ΗΡ... οτι να'ναι..  :zalistika:
Π.χ. Φιμέ + μπούκα + ηχεία = ..... 120 ΗΡ !!!!!!  :llol:

Επίσης τα χιλιόμετρα στα περισσότερα είναι σίγουρα γυρισμένα. Αντε και το δικό μου έτυχε και έβγαλε τη ζωή του σε γκαράζ, ΟΛΑ όμως ζούσαν σε γκαράζ και κανένα δεν ήταν καθημέρινο αυτοκίνητο???
Αυτόν που θα το πάρει και δεν θα ξέρει πότε να αλλάξει αυτά που χρειάζονται δεν τον λυπάται κανένας?

--- End quote ---
90 θυμαμαι κ εγω. Το ιδιο νουμερο γραφουν κ οι στηλες του εγχωριου αυτοκινητιστικου τυπου της εποχης. Οσο για τα υπολοιπα, απλα θα τα αφησω ασχολιαστα...απο κουτοπονηρια πρωτοι ειμαστε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version