!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (223/298) > >>

GENERAL:
Κανετε τετοια αλλα ενα τηλ δεν παιρνετε να ερθουμε και εμεις!! Ντροπη!!!

GENERAL:

--- Quote from: GENERAL on January 05, 2011, 07:28:32 PM --- Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.... προσπαθησα χθες να αλλαξω τις μπροστα λαμπες των φλας, δοκιμασα και το χερι μου δεν φτανει με καμια δυναμη μεχρι εκει που ειναι το φλας και δεν εχει και το χωρο που χρειαζεται για να μπει το χερι μεχρι κατω  :zalistika: :zalistika: :zalistika:
αλλα και μεχρι εκει που εφτασε καταγρατζουνιστικα........ για αυτο τι πρεπει να κανω  πρεπει να λυσω το θολο του καθε τροχου ξεχωριστα ή υ6παρχει και αλλος τροπος??

--- End quote ---

Τελικα σημερα στην πιστα εκατσα και ελυσα τους θολους και μεσα σε 5λεπτα μπορεσα και τις αλλαξα!!!

Manolis:

--- Quote from: cymru on January 07, 2011, 03:38:05 PM ---
--- Quote from: Manolis on January 07, 2011, 02:10:48 PM ---
--- Quote from: cymru on January 07, 2011, 10:59:45 AM ---Μανωλη αφου το ξερεις τωρα το κολπο για νικες με δυνατα ΜΧ......του φορτωνεις τον Ρωμανο και παει παπαλα μετα! Θα σε ψαχνει με το κυαλι :llol: :llol:

--- End quote ---

Εγώ δεν ξεχνάω.......και όποιος βγάζει γλώσσα τιμωρείται πάντα  :)

--- End quote ---

ΑΑΑ ετσι;; Καλα για κατσε να παρω ενα τηλεφωνακι το Ρωμανο και τα λεμε χαχαχαχαχα :girlie: :girlie:

--- End quote ---

Πάρε τον τηλέφωνο να έρθει μήπως και φας μόνο μιά καρότσα στις 4ες γιατί αλλιώς θα χρειαστείς εσύ τα κυάλια  :P
Εγώ φταίω που ήρθα με φουλ ντεπόζιτο και μαντραχαλά συνοδηγό και τώρα βγάζεις γλώσσα......την επόμενη φορά θα στην φάει η γάτα
(και δεν θα αργήσει η επόμενη φορά ξέρεις πόσο αγαπάω  :giveheart: την Θεσσαλονίκη)

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on January 07, 2011, 03:57:17 PM ---Εγώ φταίω που ήρθα με φουλ ντεπόζιτο και μαντραχαλά συνοδηγό
--- End quote ---

Aπ' ότι έχω καταλάβει φροντίζεις πάντα να έχεις έναν μαντραχαλά συνοδηγό... :nod:

cymru:

--- Quote from: Manolis on January 07, 2011, 03:57:17 PM ---
--- Quote from: cymru on January 07, 2011, 03:38:05 PM ---
--- Quote from: Manolis on January 07, 2011, 02:10:48 PM ---
--- Quote from: cymru on January 07, 2011, 10:59:45 AM ---Μανωλη αφου το ξερεις τωρα το κολπο για νικες με δυνατα ΜΧ......του φορτωνεις τον Ρωμανο και παει παπαλα μετα! Θα σε ψαχνει με το κυαλι :llol: :llol:

--- End quote ---

Εγώ δεν ξεχνάω.......και όποιος βγάζει γλώσσα τιμωρείται πάντα  :)

--- End quote ---

ΑΑΑ ετσι;; Καλα για κατσε να παρω ενα τηλεφωνακι το Ρωμανο και τα λεμε χαχαχαχαχα :girlie: :girlie:

--- End quote ---

Πάρε τον τηλέφωνο να έρθει μήπως και φας μόνο μιά καρότσα στις 4ες γιατί αλλιώς θα χρειαστείς εσύ τα κυάλια  :P
Εγώ φταίω που ήρθα με φουλ ντεπόζιτο και μαντραχαλά συνοδηγό και τώρα βγάζεις γλώσσα......την επόμενη φορά θα στην φάει η γάτα

--- End quote ---

Ελα ελα και θα τα πουμε καλα αυτη τη φορα και μαλιστα απο σταση και σε πιστα :oops: :oops:
Αντε γιατι σε λυπηθηκα την προηγουμενη φορα και τωρα ξεθαρεψες :tease: :tease: :P :P

--- Quote from: Manolis on January 07, 2011, 03:57:17 PM ---
(και δεν θα αργήσει η επόμενη φορά ξέρεις πόσο αγαπάω  :giveheart: την Θεσσαλονίκη)

--- End quote ---

Ναι ναι ειναι που εισαι και πολυ αγαπησιαρης και δεν μπορουν οι Σαλονικιες μακρυα σου :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version