!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (23/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: Liakos on November 05, 2010, 08:37:12 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on November 05, 2010, 08:13:41 PM ---Δικα σου! :moutza:

*Επισης  :thx: 24.Ποστ που περιέχουν σκέτα emoticons ή είναι της μορφής +1,+10,+100 κοκ και που γενικότερα δεν έχουν κάποιο νόημα και δεν συνεισφέρουν
στην δημόσια συζήτηση θα διαγράφονται. :giveheart:

--- End quote ---

:moutza: :moutza:

Εχει παραθεσει φωτογραφια κ μια εικονα ειναι 1000 λεξεις.Ειναι οκ με τον κανονισμο το ποστ του Ξενου. :finger: :finger: :finger:

--- End quote ---

Δεν το συνεχιζω γιατι φαινονται οι εμπαθειες και οι συμπαθειες του φορουμ διαμορφονοντας τους κανονες και κανοντας εξαιρεσεις!
.
.
.
.
.
.
.
Ελπιζω να μην το πηρε κανενας σοβαρα το ποστ μου!

saldale:

--- Quote from: GENERAL on November 06, 2010, 07:21:19 PM ---Υ.Γ.1.  Σιμο ποτε θα ερθεις απο την Ελλαδα να τα πουμε???? Εχω ενα μυστικο να σου πω.

Υ.Γ.2. Bill Viper εχουμε αφησει κατι στη μεση ή μου φαινεται??

Υ.Γ.3. Προεδρε το προτιμας ζεστο ή κρυο????

--- End quote ---

Saldale = Προφήτης!  :llol: :llol:

Manolis:

--- Quote from: GENERAL on November 06, 2010, 07:21:19 PM ---Να ευχαριστησω θερμα τον καλο μου φιλο Μανωλη "ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑΑΑ...!" για ολη την ακρως πολυτιμη βοηθεια- καθοδηγηση- συννενοηση- και γω δεν ξερω τι αλλο ώστε σημερα να μπορω να χαιρομαι το νεο μου αποκτημα. Φιλε σου χρωσταω τρελη χαρη.

Υ.Γ.3. Προεδρε το προτιμας ζεστο ή κρυο????

--- End quote ---

Ευτυχώς που-έστω και σπάνια-ακούω και κάνα ευχαριστώ που και που(copyright by παραπονιάρης Αχιλλέας)
Καλορίζικο Χάρη,είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Όσο για το 3 σου υστερόγραφο το "ελαφρύ" NC μου είναι πάντοτε στην διάθεση σου.Από στάση θα κουνήσεις και πάλι  :girlie: μαντήλι,τώρα για τις ρολαριστές δεν παίρνω και όρκο,μία δοκιμή για χάριν της επιστήμης θα μας λύσει όλες τις απορίες.Η λογική
λέει πάντως ότι με χταπόδι κτλ,θα είσαι μπροστά.Θα δούμε  :gl:

Liakos:

--- Quote from: Liakos on November 06, 2010, 03:23:06 PM ---Αλλα στου Στελιου που εχει τα στρογγυλα φαναρια ειναι πραγματικα "κριμα". :(

--- End quote ---

--- Quote from: steliosmk1 on November 06, 2010, 09:44:22 PM ---παιδια μαλλον δεν βλεπετε καλα  :guns: τα μαμα ολοστρογκυλα ειναι απλα εχω διακοπτη και μονο για την φοτογραφιση το εκανα.....

--- End quote ---

:????: Μαντεψε ποιος δε βλεπει καλα... :P

simkoz:
Ρε μ@λ@λες έχετε τρελαθεί όλοι; Ο Αιμίλιος πήρε μπρος, ο Μάνος τουρμπίζει, ο Λιάκος χταπόδι, ο Στρατηγός κοντό, ο ....
Χαμός, χαμός, ούτε κρίση ούτε τπτ.
Μπράβο ρε παίδες σας χαίρομαι.
Εδώ το κλαμπ (ναί υπάρχει αλλά καμία σχέση) διοργανώνει ράλυ "τυριού και σοκολάτας" το καλοκαίρι του 11 και πρέπει να πληρώσεις κι όλας από τώρα... :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version