!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
iliasfyntanidis:
Ποια πίστα είναι αυτή :P
dimsabas:
Δεν ξέρω ποια πίστα είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ken Block θα τραβάει το μούσι του από τα νεύρα που του έκλεψαν τέτοια ωραία ιδέα. Πολύ όμορφο βίντεο. Περίμενα τον ήχο της 1Μ λίγο πιο πωρωτικό. Σε σχέση με μια Μ3 Ε92, είναι για μάπες.
Liakos:
--- Quote from: dimsabas on June 13, 2011, 03:50:49 PM ---Δεν ξέρω ποια πίστα είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ken Block θα τραβάει το μούσι του από τα νεύρα που του έκλεψαν τέτοια ωραία ιδέα. Πολύ όμορφο βίντεο. Περίμενα τον ήχο της 1Μ λίγο πιο πωρωτικό. Σε σχέση με μια Μ3 Ε92, είναι για μάπες.
--- End quote ---
Nα μην ηταν κ καραfake ρε Μητς... ;)
charchon:
Καλό του κάνει του Κενάκου....στο επόμενο του βίντεο θα προσπαθεί να χώρεσει μέσα από σωλήνες και θα δοκιμάσει να κατέβει γιγάντιες νεροτσουλήθρες.... :yeah: :excited:
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Liakos on June 13, 2011, 03:59:44 PM ---
--- Quote from: dimsabas on June 13, 2011, 03:50:49 PM ---Δεν ξέρω ποια πίστα είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ken Block θα τραβάει το μούσι του από τα νεύρα που του έκλεψαν τέτοια ωραία ιδέα. Πολύ όμορφο βίντεο. Περίμενα τον ήχο της 1Μ λίγο πιο πωρωτικό. Σε σχέση με μια Μ3 Ε92, είναι για μάπες.
--- End quote ---
Nα μην ηταν κ καραfake ρε Μητς... ;)
--- End quote ---
:good:
Aυτό ακριβώς εννοούσα Ηλία.Για 3D μου κάνει....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version