!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (167/299) > >>

jSkyline:

--- Quote from: emilmx on June 07, 2011, 03:27:30 AM ---
απο της λίγες φορές που θα συμφωνήσω με των Γιώργο....

--- End quote ---
Εγω παλι ειμαι αντιθετος, απο τις λιγες φορες που θα διαφωνησω με τον Γιωργο, τον Σταθη δεν τον ξερω βεβαια, αλλα με τον Μιχαλη ειμασταν παρεα στο στρατο, καλο παιδι και δεν αντιλεγω σε αυτο. Αλλα παρα την προσπαθεια τους για μενα το XL ηταν αλλο ενα τραγικο περιοδικο, οχι σε συγκριση με το Max Power και το Βurn out, αυτα ηταν τραγικοτερα οπως λεει και ο Γιωργος, αλλα καλο ειναι να προσπαθεις να κανεις τον αναγνωστη σου να σκεφτεται και να προσπαθει να διαβασει ενα σωστο κειμενο η να παρακολουθει ενα σωστο βιντεο.Οσο για τα παιδακια που εχουν μεινει ταξη, ακομα και αυτα καλο ειναι να το παλεψουν και να μαθουν να μιλανε και να γραφουν σωστα.

dimsabas:
Αφού δεν ξήλωσε τη χειρολαβή ο μαχαραγιάς... :llol: :llol: :llol:
Time For a New Dishdasha

Είπε τον Αλλάχ... Παναγιώτη!

option-D:
Ξέρεις τι μου θυμίζει... (αλλά στο αθόρυβο)

mx5mk1:

--- Quote from: option-D on June 08, 2011, 07:50:42 AM ---Ξέρεις τι μου θυμίζει... (αλλά στο αθόρυβο)

--- End quote ---

νομίζω..... όλοι ξερουμε..... και σε όλους μας θυμίζει το ίδιο........   (έχει σχέση με το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου....)

:llol: :llol: :llol:

plokamhs:
Ο ανθρωπος εφτασε στα ορια του στο τελος!Τι παραληρημα ηταν αυτο? :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version