!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (152/299) > >>

Akina_DownHill:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 17, 2011, 10:19:01 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 17, 2011, 11:33:28 PM ---Μπα Γιωργο...Το βιντεο δειχνει κουλο 17χρονο... ::-

--- End quote ---
Το βιντεο δειχνει κλασσικη μαλ@κια του ABS . Oταν σπιναρουν τρελα οι κινητηριοι τροχοι και πατησεις αποτομα φρενο,κουτσουρωνει το πεταλι αφου  το ABS μπαινει σε λειτουργια και μαλιστα πολυ εντονα και δεν αφηνει τους τροχους να φρεναρουν.

--- End quote ---

Ασχετα αμα ο οδηγος ειναι κουλος η οχι, αυτο που λεει ο Ξαδερφος ειναι σωστο. Σκεφτομαι να βαλω ενα διακοπτη για να κλεινω το abs

Ξάδελφος:
Αν προσεξεις το βιντεο Λιακο ,τα φωτα στοπ των φρενων αναβουν,ο πιτσιρικας παταει φρενο οταν του φυγε τ αμαξι αλλα οι πισω τροχοι συνεχιζουν να περιστρεφονται και τ αμαξι φευγει ελέο ABS.Μου χει τυχei κατι αντιστοιχο σε αναστροφη ευτυχως χωρις ζημιες.

SmoKnight:

--- Quote from: Akina_DownHill on May 18, 2011, 02:44:31 PM ---... Σκεφτομαι να βαλω ενα διακοπτη για να κλεινω το abs...

--- End quote ---

Κοιταγα στην ασφαλειοθηκη και βρηκα την ασφαλεια του abs. Αν θελει καποιος να το απενεργοποιησει μονο για να παιξει λιγο και μετα να το ξαναενεργοποιησει, πχ Σεσι, αρκει να τραβηξεις/επανατοποθετησεις την ασφαλεια? Ή μπλοκαρει κατι?
Θα βγαλει κανα "λαθος"?

Akina_DownHill:
Απ οσο ξερω γινεται.Δηλαδη αμα βγαλεις την ασφαλεια δε δουλευει το abs.
Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες, πανω σε drift να θελω να φρεναρω για οποιοδηποτε λογο, και να εχω νεκρο πεταλ και φρενο 0 για καποια δευτερολεπτα.

Liakos:
Γιωργο το ειδα αυτο στο βιντεο. Φυσικα κ καταλαβαινω τι εννοεις. Απλα σου λεω οτι αυτα συμβαινουν οταν δινεις το τιμονι ενος δυνατου πισωκινητου(κ οχι μονο) σε ενα 16χρονο.
Δεν ευθυνεται το ABS αλλα η βλακεια του νομου,της πολιτειας,της οικογενειας κλπ κλπ... ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version