!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
george1.8:
Τι λες τώρα!!!! :o :o
Theo:
Πραγματικα απιστευτο,οταν βλεπεις φορμουλα δεν το καταλαβαινεις τοσο πολυ αλλα με αυτη τη συγκριση..
mx5mk1:
To παραπάνω post (694) πρέπει να το δουν όλοι νομίζω..... η διαφορά είναι τραγική (και φαίνεται και από τα σχόλια μελών που αν και δεν είναι άσχετοι, εκπλήσσονται). Παρακολουθώντας το τρίτο βίντεο καταλαβαίνει κανείς τα σχόλια όσων παρακολούθησαν f1 από κοντά.......................
(αν ήμουν moderator θα το έκανα ξεχωριστό θέμα και κατευθείαν sticky.... αλλά δεν είμαι ! ;D ::- :P :P)
dimsabas:
Όντως χαοτική διαφορά, απλώς νομίζω ότι πρόκειται για ημέρα κοινού (trackday) κι όχι καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το οποίο σημαίνει ότι και τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να κινηθούν με τον ρυθμό των αγωνιστικών κι ότι οι οδηγοί δεν μπορούν να πιέσουν αντίστοιχα, ειδικά σε μια στροφή που είναι ίσως η πιο ζόρικη της σύγχρονης F1.
NiTse:
Σωστή παρατήρηση, σίγουρα παίζει και αυτό ένα μικρό ρόλο στο ότι η διαφορά φαίνεται τόσο τεράστια.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version