!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
jSkyline:
Βασιλη παντως ακομα και εγω που μονο αντικειμενικος δεν ειμαι με αυτο το αμαξι, δεν πιστευω αυτο το βιντεο. Γιατι ναι μεν θεωρω οτι μπορει να κανει τον καλυτερο χρονο στην πιστα, αλλα οχι οτι ειναι ικανο να περναει τα παντα σαν σταματημενα!
Στέλιος - fess:
--- Quote from: jSkyline on March 18, 2011, 11:29:40 PM ---Βασιλη παντως ακομα και εγω που μονο αντικειμενικος δεν ειμαι με αυτο το αμαξι, δεν πιστευω αυτο το βιντεο. Γιατι ναι μεν θεωρω οτι μπορει να κανει τον καλυτερο χρονο στην πιστα, αλλα οχι οτι ειναι ικανο να περναει τα παντα σαν σταματημενα!
--- End quote ---
Όσοι το έχουν οδηγήσει λένε για 485, που αν δεν ξέρεις πόσα είναι, τα περνάς για 600.
Φαντάσου το τελευταίο με τα 530. Εντυπωσιακό είναι πάντως πως δεν γλυστράει πουθενά και με τίποτα.
Ούτε μπρος, ούτε πίσω, όταν η merc είναι στην διόρθωση-τιμονιά συνέχεια.
Liakos:
Δειτε ενα με πολυ καλυτερη ποιοτητα κ αγγλικους υποτιτλους/σχολιασμο. ;)
Nissan GT-R vs The World 2 - Best Motoring International
dimsabas:
Καθόλου έκπληξη η άνετη επικράτηση του GTR! Άλλωστε, τα ίδια τούς κάνει και στο Ring. Αυτό που δεν μπόρεσα να χωνέψω είναι το πώς μια βελτιωμένη F430 δεν κατάπιε μια SLS που δε βολευόταν με τίποτα στο στρίψιμο. :nono:
dimsabas:
Ερωτεύτηκα πάλι... :giveheart: :giveheart: :giveheart:
Top Gear Caterham R500 VS Veritas RS3
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version