!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
dimsabas:
Όντως, βλέποντας το βιντεάκι πιο παρατηρητικά, κάνει μπαμ ότι σε κάτι άκυρα σημεία περνάει ο ένας μπροστά και μετά με απίστευτη ευκολία ο άλλος κάνει μια χραπ και τον καταπίνει. Πάντως, ας μη μείνουμε στα της κόντρας αλλά στη μετατροπή. Πολύ γουστάρω τέτοια τροποποιημένα οχήματα. Με αποκορύφωμα όλων το παρακάτω χίπικο βανάκι της VW:
FB1 Race-Taxi in Spa vs Porsche 911 GT3
JDM:
--- Quote from: Hayate on March 12, 2011, 12:57:51 AM ---Σίγουρα βάσει της λογικής δεν γίνεται για κανένα λόγο. Είδα βιαστικά το βίντεο την πρώτη φορά και το πήρα ως δεδομένο. Είναι που σιχαίνομαι και αυτά τα γιάπικα carrera με τα γόνατα κ την λάθος θέση κινητήρα, και χάρηκα για το μίνι... :llol:
--- End quote ---
κατσε ρε φιλε αλλα με την καρερα ,η πορσε εκανε το ακατορθωτο ,πηρε το πιο αχρηστο πλαισιο στον πλανητη και καταφερε τα μειονεκτηματα του να τα μετατρεψει σε πλεονεκτηματα. Ειναι η μονη εταιρεια που ενω ειχε τοσους πολεμιους να κοροιδευουν την θεση κινητηρα και το πλαισιο ,εμεινε στα πιστευω της και πιστεψε στο προιον της κρατωντας μεχρι σημερα το σχημα και την μεταδοση ιδια.
Καποια πραγματα ειναι αξιεπαινα οσο και να μας ξινιζουν
προσωπικα οσο και αν σιχαινομαι τις φερραρι και ειδικα τις καινουριες που ειναι gadget cars δεν μπορω να μην αναγνωρισω την πολυπλοκοτητα και την εξαιρετικη λειτουργια του συνολου κινητηρας-σασμαν-διαφορικο-πλαισιο-αναρτηση-φρενα -και απειρα ηλεκτρονικα(αυτο το τελευταιο με χαλαει και προτιμω μια αγνη gt3)
Hayate:
δεν έχεις άδικο αλλά ειδικά τα carrera δεν τα γουστάρω καθόλου, είμαι κολλημένος με το πλαίσιο. στα ferrari προσκυνούμε βέβαια όσο ηλεκτρονικά κ αν έγιναν.
JDM:
--- Quote from: Hayate on March 12, 2011, 02:44:59 AM ---δεν έχεις άδικο αλλά ειδικά τα carrera δεν τα γουστάρω καθόλου, είμαι κολλημένος με το πλαίσιο. στα ferrari προσκυνούμε βέβαια όσο ηλεκτρονικά κ αν έγιναν.
--- End quote ---
εκτος απο f40 & 280gto
δεν μου αρεσει κανενα αλλο πραγματικα,και να μου το χαριζαν θα το πουλουσα την ιδια μερα :nono:
γουστα ειναι αυτα ;)
JDM:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VA3F4ddcgv8[/youtube]
το επιασαν καλα το νοημα του ντριφτ οι ρωσοι
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version