!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (52/299) > >>

george 1323:

--- Quote from: spoumi on December 09, 2010, 12:19:47 PM ---Nαι και να στουκάρει με όσα πήγαινε στα λάστιχα..Εγώ συμφωνώ με τον Μάνο που δεν προσπάθησε καν να πάρει τη στροφή.
Φαινόταν αρκετά ανοιχτή και στην άσφαλτο θα είχε πολύ καλύτερη πρόσφυση με αποτέλεσμα ίσως να έσωζε κάπως την κατάσταση.

--- End quote ---
Aν εκανε να παρει την στροφη με τοσα χιλιομετρα,επειδη ακριβως εχει καλυτερη προσφυση η ασφαλτος...η τουμπα ηταν σιγουρακι... :'(κ εκει που εφυγε εκοψε(κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα)πολυ το τιμονι κ ηρθε αυτο το αποτελεσμα... :-[

Basilmx5:

--- Quote from: spoumi on December 09, 2010, 12:19:47 PM ---Nαι και να στουκάρει με όσα πήγαινε στα λάστιχα..Εγώ συμφωνώ με τον Μάνο που δεν προσπάθησε καν να πάρει τη στροφή.
Φαινόταν αρκετά ανοιχτή και στην άσφαλτο θα είχε πολύ καλύτερη πρόσφυση με αποτέλεσμα ίσως να έσωζε κάπως την κατάσταση.

Εκτός κι αν όντως προσπάθησε και δν έστριψε καν.Προσέχοντας λίγο το βίντεο ίσως έγινε κι έτσι.

--- End quote ---
Νομιζω πως δεν θα επεφτε στα λαστιχα με τα οσα πηγαινε γιατι κατω εχει αμμοπαγιδα... αλλα ολοι αυτοι ειναι υπολογισμοι του καναπε..

Αλλα μαρεσει γιατι στην αρχη δειχνεις να "μπαινεις" δυνατα με το ποστ σου, οτι κ καλα συμφωνεις με τον Μανο οτι δε προσπαθησε να παρει τη στροφη αλλα πιο κατω λες προσεχωντας το βιντεο μπορει να εγινε κ ετσι.... :llol: :llol: :llol: πως γινεταιιιι αυτοοοοο? :moutza: :llol: :llol: :llol:

lok502:
Εκτός από τα περί τεχνικής (προσωπικά νομίζω ότι αν το αυτοκίνητο είχε έστω και λίγη γωνία ή στριμμένο τιμόνι θα τούμπαρε αρκετά εύκολα λόγω άμμου) βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι ένα καλό rollbar (στην προκειμένη rollcage) προστατεύει αποτελεσματικά τον οδηγό. Όσοι δεν έχετε, να βάλετε..  :punish:

spoumi:

--- Quote from: Basilmx5 on December 09, 2010, 01:15:46 PM ---Νομιζω πως δεν θα επεφτε στα λαστιχα με τα οσα πηγαινε γιατι κατω εχει αμμοπαγιδα... αλλα ολοι αυτοι ειναι υπολογισμοι του καναπε..

Αλλα μαρεσει γιατι στην αρχη δειχνεις να "μπαινεις" δυνατα με το ποστ σου, οτι κ καλα συμφωνεις με τον Μανο οτι δε προσπαθησε να παρει τη στροφη αλλα πιο κατω λες προσεχωντας το βιντεο μπορει να εγινε κ ετσι.... :llol: :llol: :llol: πως γινεταιιιι αυτοοοοο? :moutza: :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
Το ταχύμετρο το βλέπεις?Και αυτός έχει μίλια λογικά και όχι χλμ.
Είναι με πέμπτη σχεδόν τελικιασμένος.
Φέρνει τούμπα και έρχεται 3 μέτρα πριν τα λάστιχα.
Θες να μου πεις φέρνοντας τούμπα πλησιάζει περισσότερο τα λάστιχα από το να πάει ευθεία  τελικιασμένος με ό,τι φρένα είχε?
Με μια πρώτη ματιά δν φαίνεται να προσπαθεί να στρίψει αλλά αν ακούσεις καλά ακούγονται κάτι λαστιχιές τη στιγμή που έχει στρίψει λίγο το τιμόνι δεξιά οπότε μπορεί να υποθέσει κανείς ότι προσπάθησε να στρίψει τελικά κι επειδή δν έστριψε το αμάξι έκανε ό,τι έκανε.

Hayate:
Δεν είναι λίγο άκυρο, οδηγοί βόλτας (κ εγώ μέσα) να κρίνουν οδηγό αγώνων? :????: Ο τύπος προφανώς έχει λιώσει στις πίστες κ τρέχει κάθε μέρα απο φόρμουλα μέχρι οτι άλλο.. είναι κ Driving Coach Race Instructor όπως λέει στο προφίλ του. Φυσικά οτι κάνει είναι σωστό! Αν έκανε κάτι άλλο θα μπορούσε να ήταν κ νεκρός.
Εχει φορτώσει άπειρα χιλιόμετρα, κατεβάζει μυτοτάκουνο σε 4η κ κάπου εκεί χάνει τα φρένα. Αν στρίψει κ βγεί με το πλάι στην άμμο έχει φέρει 3 τούμπες στον αέρα κ μπάμ στα λάστιχα. Φρενάρει ευθεία με χειρόφρενο όσο μπορεί στην άσφαλτο, μετά έχει χόρτο που κάνει πατινάζ, κ όταν φτάνει στην άμμο βλέπει οτι θα σκάσει με τη μούρη κ με άπειρα στα λάστιχα οπότε κόβει το τιμόνι για να κόψει ταχύτητα κ φέρνει την τούμπα φυσιολογικότατα. στο τέλος λέει οτι δεν έπαθε σχεδόν τίποτα το αυτοκίνητο.

Για το corvette μάλιστα.. είναι ένας άσχετος κ βλάκας που πήρε ενα corvette.. την παροιμία με τα βρακιά κ τους κόλους την ξέρετε..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version