!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (6/299) > >>

philosopher:

--- Quote from: Basilmx5 on September 12, 2010, 07:39:49 PM ---Aυτη την αισθηση μπορω να την νοικιασω για 30euro? κ πιο πανω δινω... :)
8secs για 60-270km/h
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XECvQwuQhOs[/youtube]

--- End quote ---

Ρε Bill έτσι πάει η στοκ 458???  :yawn: Πώς γίνεται να είναι αμείωτος ο ρυθμός μέχρι τα 240!!!  :tanevramou:
Νομίζω αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίου cent!!!

Liakos:

--- Quote from: Basilmx5 on September 12, 2010, 07:16:38 PM ---Tρελοι...  :moutza:

--- End quote ---

Δεν ειναι τρελοι Βασιλη.Κακομαθημενα πλουσιοπαιδα λεγονται που εχουν μεγαλωσει βλεποντας jackass...

--- Quote from: Basilmx5 on September 12, 2010, 07:39:49 PM ---Aυτη την αισθηση μπορω να την νοικιασω για 30euro? κ πιο πανω δινω... :)
8secs για 60-270km/h
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XECvQwuQhOs[/youtube]

--- End quote ---

Aυτην την αισθηση μπορεις να την εχεις τσαμπα...Βιντεοσκοπησε το αμαξι σου στην αντιστοιχη επιταχυνση(καλα δεν προκειται να πιασεις 270 :P) κ επιταχυνε το βιντεο...
Καρα-fake του κερατα.
Αμφιβαλω αν οι F1 μπορουν να επιταχυνουν με τον ιδιο ρυθμο...

gr8:

--- Quote from: Liakos on September 12, 2010, 08:31:12 PM ---Aυτην την αισθηση μπορεις να την εχεις τσαμπα...Βιντεοσκοπησε το αμαξι σου στην αντιστοιχη επιταχυνση(καλα δεν προκειται να πιασεις 270 :P) κ επιταχυνε το βιντεο...
Καρα-fake του κερατα.

--- End quote ---

απο τα σχόλια..

--- Quote ---This is the Novitec f430 video speed up...
--- End quote ---

--- Quote ---stupid this is not a ferrari 458 italia its review of f430 top speed the and you make this video faster and this sound like ferrari 458 italia
--- End quote ---

emilmx:

8secs για 60-270km/h

--- End quote ---

κανε λίγο υπομονή μερικούς μήνες και θα σε κάνω εγώ μια βόλτα στο 1.3bar με 4ρτη
60-240 σε λιγότερο από 700 μέτρα σε μερικά δευτερόλεπτα

Basilmx5:

--- Quote from: emilmx on September 12, 2010, 08:38:18 PM ---
8secs για 60-270km/h

--- End quote ---

κανε λίγο υπομονή μερικούς μήνες και θα σε κάνω εγώ μια βόλτα στο 1.3bar με 4ρτη
60-240 σε λιγότερο από 700 μέτρα σε μερικά δευτερόλεπτα

--- End quote ---
Αντε ρε Αιμιλιε.. κ οι βενζινες δικες μου... :good:

--- Quote from: philosopher on September 12, 2010, 08:25:52 PM ---Ρε Bill έτσι πάει η στοκ 458???  :yawn: Πώς γίνεται να είναι αμείωτος ο ρυθμός μέχρι τα 240!!!  :tanevramou:
Νομίζω αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίου cent!!!

--- End quote ---
Κοιτα κ "επιταχυνση" να χε πεσει σε μονταζ θα φαινοταν το "κομπιασμα" που θα εκανε η βελονα σε καποιο σημειο απτα 60 μεχρι τα 240.. οποτε οπως κ ναχει ο ρυθμος ειναι αμειωτος εστω κ αν πηγαινει πιο αργα...

--- Quote from: Liakos on September 12, 2010, 08:31:12 PM ---Aυτην την αισθηση μπορεις να την εχεις τσαμπα...Βιντεοσκοπησε το αμαξι σου στην αντιστοιχη επιταχυνση(καλα δεν προκειται να πιασεις 270 :P) κ επιταχυνε το βιντεο...
Καρα-fake του κερατα.

--- End quote ---
Μπορει να ειναι fake ναι δε ξερω... αλλα εισαι υπερβολικος για τις F1... ή μαλλον κανεις δε ξερει για τις F1 για να πει, μονο απαυτα που ακουει απο δω κ αποκει... το μονο που "λεγεται" ειναι οτι για τα 0-200km/h θελει 3,8secs κ μαλιστα του 2006 η renault f1 κ απο 0-300km/h θελει 8,3secs... :o
Oποτε μαλλον μην αμφιβαλλεις... ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version