!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (257/299) > >>

lok502:
Παρατηρώ ότι λείπουν οι τροχοί καθώς και οι ακριβές δαγκάνες Brembo. Πιθανώς λοιπόν να γίνεται λόγω της ασφαλιστικής και να μην έχει σχέση με κόντρες. (π.χ. για να πάρει λεφτά ο ιδιοκτήτης μέσω κομπίνας).

Στην Καλιφόρνια είχε εφαρμοστεί αρχικά το μέτρο αλλά δεν ξέρω πόσο προχώρησε γιατί θεώρησαν ότι α) μπορούν να βγάλουν λεφτά πουλώντας το όχημα kai β) κυρίως δεν ήταν σίγουροι για την νομιμότητα της πράξης. Επίσης πολλές φορές όσα οχήματα καταλήγουν εκεί δεν συμμετείχαν απλά σε κόντρες αλλά είχαν κλεμένα ανταλλακτικά. Πρόβλημα με κόντρες στην Καλιφόρνια υπάρχει αλλά η πρακτική αυτή είναι απαράδεκτη για μένα, γιατί επίσης εστιάζει σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

jSkyline:
Και εγω παντως ειχα διαβασει οτι για καταστροφη πηγαιναν τα οχηματα που ειχαν παραποιημενα στοιχεια και κλεμμενα ανταλλακτικα. Δεν ειχα βεβαια ασχοληθει και πολυ, θεωρουσα οτι δεν με αγγιζει, αλλα ετσι οπως ειδα να καταστρεφεται αυτο το κοκκινακι μου επεσε βαρυ! :(

Vidias:
αυτο μου εκανε εντυπωση και εμενα.αλλα μπορει να τα εβγαλαν για να πουληθουν ως μεταχειρισμενα.(παντου υπαρχει ενα λαμογιο... :exaclty:)
οτι και να ειναι(ακομα και κατασχεμενο,εκτος αν ηταν οντως παραποιημενο),ειναι περιουσια του αλλου.και αντε στο αμερικα,δεν τρεχει και κατι...στο ελλαντα ομως...?
αστα γιαννη,εμενα να δεις ποσο βαρυ πρωινιατικα... :'(

SchumiMx5:
Στην Αυστραλία ο ξέδρφος μου,που είπε πως σε κόντρες κλπ σε δημόσιο δρόμο αν σε πιάσουν το αυτοκίνητο γίνεται ανταλλακτικά και και ότι άχρηστο μένει τα ανακυκλώνουν.Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάποια περίοδο έφτιαχναν μέχρι και ξυραφάκια για τους άπορους !:nod:

Επίσης σε απόσταση  περίπου 2 ωρών από το Sydney έχουν 2 η 3 πίστες διαθέσιμες.Και έχει και skyline R33 :'(

Ξάδελφος:
Μια αλλη εκδοχη ειναι να το κλεψαν,βολταραν καναν το εγκλημα τους,το γδυσαν και το λιωνουν να εξαφανισουν τα στοιχεια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version