!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
bill_viper:
Για τον pib και τον οψιονά. ;)
Fluid MotorUnion Getting Fabel Off
jSkyline:
To θεαμα ειναι γελοιο, το αμαξι τραγικο και το βιντεο γεματο BMW !!! Ποσο χειροτερο θα μπορουσε να ειναι ???
Μου αρεσει το wrangler που εχουν αφαιρεθει τα παντα απο πανω !!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on September 18, 2011, 11:20:10 AM ---To θεαμα ειναι γελοιο, το αμαξι τραγικο και το βιντεο γεματο BMW !!! Ποσο χειροτερο θα μπορουσε να ειναι ???
--- End quote ---
Να εχει και ΝΙSSAN. (Σε πειραζω)
Το μιατα σα χαλασμενο ειναι λες και εχει κοψει ψαλιδι .
Ωραιο στατικο μοντελο γιατι εν κινηση μαλλον θα ειναι τραγικο.
jSkyline:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 18, 2011, 02:00:18 PM ---
--- Quote from: jSkyline on September 18, 2011, 11:20:10 AM ---To θεαμα ειναι γελοιο, το αμαξι τραγικο και το βιντεο γεματο BMW !!! Ποσο χειροτερο θα μπορουσε να ειναι ???
--- End quote ---
Να εχει και ΝΙSSAN. (Σε πειραζω)
Το μιατα σα χαλασμενο ειναι λες και εχει κοψει ψαλιδι .
Ωραιο στατικο μοντελο γιατι εν κινηση μαλλον θα ειναι τραγικο.
--- End quote ---
Mα εχει!!! Δεν το βλεπεις το παπαρο-tiida εκει πισω !!!??? Απλα πτροσπαθησα να ξεχασω για μια στιγμη οτι η Nissan ειχε βγαλει αυτο το πραγμα !!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on September 18, 2011, 10:18:19 PM ---Mα εχει!!! Δεν το βλεπεις το παπαρο-tiida εκει πισω !!!??? Απλα πτροσπαθησα να ξεχασω για μια στιγμη οτι η Nissan ειχε βγαλει αυτο το πραγμα !!!
--- End quote ---
Το Τιιda ειναι γεννα-εκτρωμα απο το μπερδεμα RENAULT-DACIA και ΝISSAN-RENAULT. Mαλλον premium εκδοση Dacia θα το ελεγα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version