!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia [#2]

<< < (23/299) > >>

Basilmx5:
Mετα λεμε για αδικα προστιμα... ρε παρτε τους τα διπλωματα... >:a :chainsaw:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jK4wsHGkOH8&feature=player_embedded[/youtube]
Στην Ελλαδα ειναι αυτα...

lok502:

--- Quote from: Basilmx5 on October 12, 2010, 04:16:47 PM ---Mετα λεμε για αδικα προστιμα... ρε παρτε τους τα διπλωματα... >:a :chainsaw:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jK4wsHGkOH8&feature=player_embedded[/youtube]
Στην Ελλαδα ειναι αυτα...

--- End quote ---

:???: :???: :???:

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν φυλάκιση (όχι αναστολή) και σε αρκετές περιπτώσεις απαγόρευση οδήγησης.
Πόσο μ@@@@@ς πρέπει να είσαι για να κανεις αναστροφή και να πας πας ανάποδα ή να πας όπισθεν;
Φαντάζομαι την σκέψη του οδηγού "έλα μωρέ και τί έγινε"..

Μακάρι η τροχαία να ήταν αμείλικτη με αυτούς και κάτι άλλους "άσους του βολάν" που κινούνται στην ΛΕΑ, παραβιάζουν στοπ. μονοδρόμους, κλπ ..
Δυστυχώς φαίνεται να εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους "επικίνδυνους" που πάνε με 122χ/ω στην Εθνική.

Liakos:
Καλα τετοια παραδειγματα αντιμετωπιζουμε καθημερινα...
Στην επιστροφη απο τα Μεγαρα μερικα ΣΚ πριν, τυπος που κινουταν στη ΛΕΑ γεμιζε τον καθρεπτη μου ενω εγω βρισκομουν στη δεξια κ ταξιδευα με ~100χ.α.ω. .Σε καποια φαση ειχε φτασει απειλητικα κοντα μου κ τοτε αντιληφθηκα το αδιανοητο.Οτι σκοπευε να με προσπερασει απο εκει.Φυσικα δεν το εκανα τη χαρη κ εβγαλα δεξι φλας.Αμεσως τον ειδα να παραπονιεται απο το μεσαιο καθρεπτη...Σημειωνω οτι κ οι 2 αλλες λωριδες(μεσαια,αριστερη) ηταν τελειως ελευθερες.Εγω δεν ειχα σκοπο να κινηθω σε αυτες.Ας προσπερνουσε εκεινος απο αυτες.Με τα πολλα, του εκανα νοημα αν θελει να με προσπερασει κανονικα, απο τα αριστερα.Το εκανε κ καθως περνουσε ακουσε κ τα καντηλια του.Εφυγε μπροστα κ μετα απο καποια χλμ τον ειδα να κανει σταση πανω στην εθνικη χωρις αλαρμ χωρις τπτ σε σημειο που δεν υπηρχε ερισμα ή ΛΕΑ...Ασχολιαστο.

Την Κυριακη επισης,σε βολτα με το συμφορουμιτη Σπυρο(Spoumi) σε βουνισια στροφοδιαδρομη εντος αττικης ,με μια λωριδα ανα κατευθυνση κ αυτη ισα που χωρουσε ενα μικρο αυτοκινητο, πεφτουμε σε "αργο" οχημα.Ο Σπυρος που το ακολουθουσε οταν βρηκε την ευκαιρια προσπερασε με ασφαλεια.Εγω δεν τολμησα καθως ακολουθουσε δεξια στροφη κ η βλαστηση δεν αφηνε περιθωρια ορατοτητας.Αμεσως η οδηγαρα απο πισω αρχισε το κορναρισμα κ αν καταλαβα απο τις αντιδρασεις του, τα μπινελικια.Γτ?Γτ δεν προσπερασα σε τυφλη στροφη...Ο μ@λακας!Αφου φυσικα ακουσε κ τα δικα μου, προσπερασα στο πρωτο ασφαλες σημειο κ συνεχισα τη βολτα μου...

Μ@λακες δυστυχως υπαρχουν πολλοι εκει εξω...

spoumi:
όπως επίσης λίγο πιο μετά σε έναν δρόμο όπου εφτιαχναν την άσφαλτο με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε σιγα σιγα όλοι λόγω του εδάφους και απο το αντίθετο ρεύμα να περνάει ένα C1 σίφουνας με αποτέλεσμα να αραδιάσει σε όλους μας πετραδάκια με μεγάλη δύναμη.....
στους δρόμους υπάρχει αναρχία...ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και είναι πώς την έχει δει ο καθένας...
Το φαινόμενο με την λεα είναι τόσο συχνό πια που είναι σαν κανονική λωρίδα μερικές φορές.

Ξάδελφος:
Τα δυο παραπανω ποστ του Λιακου και του Σπυρου αν ηταν καπου αναμεσα στα ποστς στη συζητηση μας μe τον συμφορουμιτη Kacey στο "Μιατα και νομος" πραγματικα θα ειχαν πολυ ενδιαφερον ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version