!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
Basilmx5:
--- Quote from: Liakos on July 28, 2011, 03:44:46 PM ---Να παει να πλυνει κανα πιατο λεω εγω... Δεν τον μπορω το γελοιο για κανενα λογο... ::-
ΠΟΛΥ θα ηθελα να δω ενα miata στους χρωματικους συνδυασμους αυτης της Lotus... :nod: :giveheart: Aντ'αυτου εχουμε πηξει στα χρωμια, τις θηριωδεις ζαντες κ ενα σωρο αηδιες...
--- End quote ---
Ανταρτη μου εσυ... :llol: :P :P
Liakos:
--- Quote from: Basilmx5 on July 28, 2011, 03:48:23 PM ---
--- Quote from: Liakos on July 28, 2011, 03:44:46 PM ---Να παει να πλυνει κανα πιατο λεω εγω... Δεν τον μπορω το γελοιο για κανενα λογο... ::-
ΠΟΛΥ θα ηθελα να δω ενα miata στους χρωματικους συνδυασμους αυτης της Lotus... :nod: :giveheart: Aντ'αυτου εχουμε πηξει στα χρωμια, τις θηριωδεις ζαντες κ ενα σωρο αηδιες...
--- End quote ---
Ανταρτη μου εσυ... :llol: :P :P
--- End quote ---
Θα κανω κ κομμα μαζι με την αλλη τη Μαρια Πενταγιωτισσα που απο τοτε που τουρμπισε δεν εχει δει στεγνο το βρακακι της. :P
Οff topic: αυριο θα παρω τηλεφωνο τα μαστορια που λεγαμε να δουμε τι παιζει, γτ δεν εχει γινει αντιληπτη η αξια του email σε καποιους Ελληνες επαγγελματιες... ::-
epicWin:
--- Quote from: Basilmx5 on July 28, 2011, 03:33:03 PM ---Απτο 9.10 μεχρι τελος η επεξηγηση ειναι απιστευτα "ειρωνικη" :) φοβερο...
--- End quote ---
Δεν είναι καθόλου ειρωνική, είναι η αλήθεια, βέβαια απλουστευμένη κατα Κλάρκσον. Όμως έτσι έχουν τα πράγματα εντελώς.... :)
Basilmx5:
--- Quote from: epicWin on July 28, 2011, 06:58:44 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on July 28, 2011, 03:33:03 PM ---Απτο 9.10 μεχρι τελος η επεξηγηση ειναι απιστευτα "ειρωνικη" :) φοβερο...
--- End quote ---
Δεν είναι καθόλου ειρωνική, είναι η αλήθεια, βέβαια απλουστευμένη κατα Κλάρκσον. Όμως έτσι έχουν τα πράγματα εντελώς.... :)
--- End quote ---
Δε με καταλαβες... δεν εννοουσα ειρωνικη-ειρωνικη, γιαυτο και εβαλα τα εισαγωγικα... Με πολυ απλο τροπο εξηγησε οτι πηγαινοντας πιο αργα εχεις κινδυνο να βγεις απτο δρομο... και αυτο ειναι το ειρωνικο της υποθεσης...;)
epicWin:
Αααα ναι κατα αυτό τον τρόπο ναι ειναι ειρωνία... όσο πιο αργά πας τόσο πιο επικίνδυνο :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version