!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy Quaife LSD for NC
saldale:
Εγώ απο τη μεριά μου μπορώ να αναλάβω να κάνω τις επαφές με τους πωλητές μιας και περνάω αρκετό χρόνο στο γραφείο.
Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω (επειδή παλιότερα την είχα πατήσει), οτι η όποια επικοινωνία με τους πωλητές θα γίνει γραπτός προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα, αποφασίζουμε απο που θα τα πάρουμε, κάνουμε και ένα τελευταίο παζάρι και :guns:.....
elefas:
Ok Αντώνη περιμένουμε νέα και αν σε κάτι μπορώ να φανώ χρήσιμος μη διστάσεις να μου πεις.
saldale:
Τα εως τώρα νέα αναφορικά με το GB δεν είναι καλά....
H Quaife στην Αγγλία μου απάντησε ότι για το συγκεκριμένο p/n, η minimum ποσότητα για παραγγελία είναι 10 τεμάχια με παράδοση από 4 έως 6 μήνες.
Το ίδιο και οι εδώ αντιπρόσωποι…
Αντιθέτως ο Demon Tweeks μου έδωσε μια σχετικά καλύτερη τιμή στις £550.59 + VAT + μεταφορικά (περίπου 820€ / τεμάχιο ), αλλά περιμένω να τσεκάρει το θέμα της min ποσότητας των 10 και αν μπορεί τελικά να μας παραδώσει 5 τεμάχια.
Αυτά προς το παρόν… :(
saldale:
Η απάντηση και από τον Demon Tweeks ήταν ότι αν δεν παραγγειλουμε 10 τεμάχια, η παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί. Θα πρέπει να την κρατήσει μέχρι να μαζευτούν ακόμα 5 από άλλους πελάτες και μόνο τότε θα μπορέσει να την εκτελέσει…
Προφανώς όμως, δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο άλλο request.
xenos:
Τα ίδια μου είχαν πει και εμένα. Είναι στάνταρ. Ποιος θα κρατάει στοκ από διαφορικά?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version