!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
spoumi:
--- Quote from: option-D on October 10, 2010, 06:26:17 PM ---Την τελευταία δεν έπρεπε να τη βάλεις Σπύρο..
(θες αποστάτες επειγόντως!)
--- End quote ---
Γι'αυτό έβγαλα αυτές τις φωτό..για να φανεί η διαφορά...
Και στο offset και στα γομάρια λάστιχα παρόλο που είναι ένα νούμερο πάνω (225-50-16 vs 215-40-17)
saldale:
--- Quote from: spoumi on October 10, 2010, 06:29:12 PM ---Γι'αυτό έβγαλα αυτές τις φωτό..για να φανεί η διαφορά...
Και στο offset και στα γομάρια λάστιχα παρόλο που είναι ένα νούμερο πάνω (225-50-16 vs 215-40-17)
--- End quote ---
Στο χαμήλωμα τον έκανες σκόνη πάντως! :exaclty:
spoumi:
--- Quote from: saldale on October 10, 2010, 06:45:33 PM ---
--- Quote from: spoumi on October 10, 2010, 06:29:12 PM ---Γι'αυτό έβγαλα αυτές τις φωτό..για να φανεί η διαφορά...
--- End quote ---
Στο χαμήλωμα τον έκανες σκόνη πάντως! :exaclty:
--- End quote ---
Μέχρι να αλλάξει γνώμη και να το χαμηλώσει :finger:
Αλλά έχει και τεράστιο ελαστικό σε σχέση με μένα....
Σήμερα που έβλεπα του Ηλία όλο και πιο πολύ μου άρεσε...
Και το χρώμα του άρχισα να το έχω σε υπόληψη που δν με τρέλαινε και οι ζαντούλες του άρχισαν να μου αρέσουν..
Στον Νικόλα και τον Θοδωρή μου άρεσαν αλλά στου Ηλία όσες φορές το είχα δει δν με τρέλαιναν...Ίσως να φταίει που τις πρόσεξα πρώτη φορά πρωί :P
HOUZIK:
Τρελα το χαμηλωμα σου ρε Σπυρο....
Στου Ηλια ειναι ωραιος ο απολυτος συνδιασμος μαυρο-μπορντο :good:
Liakos:
Μπορντω-μαυρο-μπιχλα ειναι, αλλα ευτυχως δε φαινεται τπτ στις φωτο του Spou. :P
Το αμαξι του Σπυρου εχει χαμηλωσει πολυ.Πηγαμε μια βολτιτσα σημερα κ καθως τον ακολουθουσα δεν ηταν λιγες οι στιγμες που νομιζα οτι θα εβρισκε κατω...Δεν εβρισκε προφανως, αλλα φαινονταν να γλυφει το εδαφος.Πολυ ομορφο ομολογω...Κ μια βολτα που εκανα ως συνοδηγος ειναι κ ανετο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version