!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (169/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: Vrass! on October 07, 2010, 05:23:07 PM ---Επίσης είναι άλλο αυτοκίνητο στις δύο πρώτες και άλλο στην τρίτη & τέταρτη. (δεξιοτίμονο - αριστεροτίμονο) Το αμερικάνικο έχει και σταθερά μπακετ μέσα.

--- End quote ---

Σωστος ο player!!Αυτο μου διεφυγε....

nmwisima:

--- Quote from: Vrass! on October 07, 2010, 05:07:08 PM ---Οσο για το roll bar, δε μου κάθεται κατι καλα στις πάνω ενώσεις με τις κόντρα δοκούς που πιάνουν στους θόλους. Καποια περίεργη πατέντα φαίνεται να έχει γίνει. Καμία σχέση με την καθαρή και ποιοτική κατασκευή των Hard Dog & TRLane.
--- End quote ---

Δεν έχει γίνει καμία περίεργη πατέντα.

Είναι roll bar της Cusco, σαν το δικό μου.
Τα πίσω πόδια πιάνουν με βίδες στο Π, και απλά έχει επενδυθεί με αφρώδες υλικό.

Φυσικά και δεν έχει σχέση με το πολύ πιο σύγχρονο σχέδιο/κατάσκευή του Τιμ ή το HD.
Το Cusco Safety21 είναι σχέδιο 15ετίας...

Vrass!:
Α, τωρα κατάλαβα ποιο ρολ μπαρ είναι, που είπες για το δεσιμο με βίδες. Οπότε λογικό και αναμενόμενο το κάλυμα να φαίνεται έτσι στην ένωση. ;)

leonidas11b:
Εκπληκτικής ομορφιάς αισθητικές επεμβάσεις!!!

Liakos:
Λεω ειχα βγαλει παλια φωτο ενα ελληνικο ανθρακι nbfl απεναντι απο το πολυτεχνειο στο κεντρο...
Μιλαμε ειχε μια απλωστρα πισω... ΝΑΑΑ με το συμπαθιο.Ολο το αλλο ηταν εργοστασιακοτατο.Τραγικο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version