!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
Liakos:
--- Quote from: option-D on October 04, 2010, 03:31:44 PM ---Ποιο αυτοκόλλητο;
Αυτό το σήμα που έχει στη μούρη;
Γιατί το υπόλοιπο είναι βαφή κι όχι αυτοκόλλητο κι όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης το συγκεκριμένο χρώμα του κόστισε ακριβά..
--- End quote ---
Οχι Μανο.Νομιζα οτι το μαυρο ματ ειναι αυτοκολλητο κ οχι βαφη...
Αν εξαιρεσεις τον προφυλακτηρα εμπρος(που ειναι απαραδεκτος) μαρεσει το συνολο.Χρωμα αμαξωματος,κουκουλας,δερματος.Μαρεσει που το roll bar ειναι βαμμενο μαυρο, αν κ μαλλον style bar ειναι αν κρινω απο την ελληνικη πινακιδα. ::- Οι ζαντες ειναι πολυ φορεμενες,ασε που δε μαρεσουν σε miata.Θα προτιμουσα κατι σε bronze. :nod:
Aς κρυψω τωρα το φτυαρι μου... :P
xenos:
--- Quote from: nmwisima on October 04, 2010, 03:42:32 PM ---Για ποιο λόγο όμως να θες το αμάξι σου να μοιάζει με άλλη μάρκα...??? :????: :????:
--- End quote ---
Για ποιο λόγο να βάλεις Μ3/DTM καφρέφτες?
Για ποιο λόγο να βάλεις angel eyes?
Για ποιο λόγο να βάλεις lambo style doors?
:-\ :-\ :-\
emilmx:
το αμάξι είναι του mass (Μάρκου) απο την Θεσσαλονίκη
ο προφυλακτήρας μπήκε γιατί έχει το μεγαλύτερο χαμόγελο να ψύχει περισσότερο το Ι/C και το ψυγείο νερού
το αμάξι ήταν τουρμπατο .. έσπασε και τώρα πάει για πάνω από 450hp
ο συγκεκριμένως προφυλακτήρας κρίνετε απαραίτητος για την ψύξη του μοτέρ
μαλών αν δεν κόψω κι άλλο των δικό μου θα πάρω και εγώ ένα τέτοιο!!!!
nmwisima:
--- Quote from: xenos on October 04, 2010, 04:12:43 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 04, 2010, 03:42:32 PM ---Για ποιο λόγο όμως να θες το αμάξι σου να μοιάζει με άλλη μάρκα...??? :????: :????:
--- End quote ---
Για ποιο λόγο να βάλεις Μ3/DTM καφρέφτες?
Για ποιο λόγο να βάλεις angel eyes?
Για ποιο λόγο να βάλεις lambo style doors?
--- End quote ---
1. Διότι στην κόντρα οι καθρέφτες σου κόβουν 10 km/h τελικής (σοβαρά). Επίσης, αλλο οι Μ3 και άλλο οι DTM.
2. Κατά τη γνώμη μου για κανένα λόγο.
3. Επίσης για κανένα λόγο.
Γενικά πάντως βάζουν επειδή τους αρέσει.
racing nick:
off topic γυρνωντας απο την βραδινή βολτα στην παρνηθα μετο που βγήκα εθνικη τελικιασα και πηγα ετσι μέχρι το σπιτι σχεδον . λογο του οτι κυκλοφορώ χωρις μπροστινο προφυλακτηρα και προφανώς υπηρχε καλυτερη ψυξη του μοτερ δεν ανεβηκε ουτε ενα βαθμο το λαδι και το νερο .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version