!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (122/298) > >>

george 1323:

--- Quote from: leonidas11b on September 10, 2010, 02:06:27 PM ---
--- Quote from: saldale on September 10, 2010, 12:40:16 PM ---Σωστά ολα αυτά που λέτε, αλλα εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα το δουν οι άλλοι ή αν θα το προσέξουν ή αν φαίνεται ή αν θα πουν "φοράει Mazdaspeed" ή τι θα πούν γενικότερα...
Το κάνω για τη πάρτη μου και ας μη το προσέξει κανένας.

--- End quote ---

Θα συνφωνισω με το γειτονοπουλο απο επανω....
Πιστευω πως οτι κανει ο καθενας στο σαραβαλακι του, το κανει για παρτη του.....

--- End quote ---
Αυτο ειναι εν μερη αληθεια,γιατι αν σε κραξουν ενα μεγαλο μερος για κατι που εκανες θα το ξανασκεφτεις... ;) :exaclty:

saldale:

--- Quote from: george 1323 on September 10, 2010, 02:12:58 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on September 10, 2010, 02:06:27 PM ---
--- Quote from: saldale on September 10, 2010, 12:40:16 PM ---Σωστά ολα αυτά που λέτε, αλλα εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα το δουν οι άλλοι ή αν θα το προσέξουν ή αν φαίνεται ή αν θα πουν "φοράει Mazdaspeed" ή τι θα πούν γενικότερα...
Το κάνω για τη πάρτη μου και ας μη το προσέξει κανένας.

--- End quote ---

Θα συνφωνισω με το γειτονοπουλο απο επανω....
Πιστευω πως οτι κανει ο καθενας στο σαραβαλακι του, το κανει για παρτη του.....

--- End quote ---
Αυτο ειναι εν μερη αληθεια,γιατι αν σε κραξουν ενα μεγαλο μερος για κατι που εκανες θα το ξανασκεφτεις... ;) :exaclty:

--- End quote ---

Σωστό Γιώργο και αυτό.
Αν δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο που θέλω να κάνω θα φροντίσω πριν να πάρω γνώμες οπότε με το "κράξιμο" ισως αναθεωρήσω.
Αν ομως είμαι, ας με κράξουν...
πχ. Ο διαχύτης που έβαλα απο το NC2 στους περισσοτερους δεν άρεσε. Δε με χάλασε καθόλου ομως γιατί τον γουστάρω με χίλια.  :giveheart:

Τωρα οσο αφορά το Mazdaspeed body-kit, δε νομίζω να υπάρχει καποιος που δεν του αρέσει.

option-D:

--- Quote from: saldale on September 10, 2010, 03:14:30 PM ---Τωρα οσο αφορά το Mazdaspeed body-kit, δε νομίζω να υπάρχει καποιος που δεν του αρέσει.

--- End quote ---

Εγώ όσες φορές και να το δω, αν δεν το γράψει κάποιος ότι είναι αυτό, μου φαίνεται εργοστασιακό το αμάξι  :)

mx5mk1:
όποιος νομίζει πως τα έχει δει όλα σε αυτή τη ζωή, ας ανοίξει το παρακάτω link :

....    :gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl:

... καλή τύχη αγαπητοί φίλοι, θα την χρειαστείτε  ......   :llol:   

link:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/910344/

:hilarious: :hilarious:

lok502:

--- Quote from: mx5mk1 on September 11, 2010, 01:51:41 AM ---όποιος νομίζει πως τα έχει δει όλα σε αυτή τη ζωή, ας ανοίξει το παρακάτω link :

....    :gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl:

... καλή τύχη αγαπητοί φίλοι, θα την χρειαστείτε  ......   :llol:   

link:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/910344/

:hilarious: :hilarious:

--- End quote ---

Έλεος!

Εκτός του ότι ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν τέτοια μετατροπή δείχνει αφύσικο και άσχημο..

Όλη τη διαφορά για τον υποψήφιο αγοραστή κάνει το "Βιβλίο service"..

(επἰσης "Airbag 2, Hardtop, Airbag 1"  :tease:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version