!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
leonidas11b:
Αφιερωμένο....
saldale:
Φάτε μάτια Mazdaspeed... :'(
spoumi:
εντάξει τώρα....
Ξάδελφος:
Ρε παιδια να σας πω κατι σε ολους εσας με τα ΝC.
Mε μονη εξαιρεση τη ζαντα ,που η εργοστασιακη παρα εχει τετραγωνισμενα μπρατσα...
Ολο το υπολοιπο αυτοκινητο ειναι απο το εργοστασιο πολυ ομορφο.Πραγματικα οσα εχω δει με bodykit η κι αυτο το κοκκινο πιο πανω δεν τα βρισκω πιο ωραια απο το "απλο".Δεν ειναι λιγες οι φορες που βαζετε καποια φωτο με καποια παρεμβαση και γραφεται απο κατω "κουκλι","υπεροχο","να το χαιρεσαι","+1" κλπ και ειλικρινα τρωω χρονο να δω που ειναι η διαφορα.
Εγω αν παρω καποια στιγμη ΝC ειλικρινα το μονο που θα πειραξω θα ειναι οι ζαντες μονο και αν βρω αλλες που θα ειναι καλυτερες ποιοτικα ,καλυτερο κραμα,απο τις πολυ καλες εργοστασιακες.
Τ αμαξια σας ειναι απ το εργοστασιο πολυ πολυ ωραια.
Μην ξεγελιεσται απο καποιους που εχουμε τα παλιοτερα και ή τα χουμε μπουχτισει και πειραματιζομαστε η τεσπα ψαχνομαστε.
Καλοπροαιρετα τα γραφω.
spoumi:
Η γνώμη μου Γιώργο είναι ότι κι έτσι όπως είναι είναι μια χαρούλα..Το air dam kit της mazda το ομορφαίνει πολύ όμορφα και διακριτικά ενώ το mazdaspeed πιστεύω ότι το μεταμορφώνει πολύ το αμάξι και το αγριεύει πάρα πολύ.
Διάφορα άλλα κιτ δεν μου αρέσουν με ελάχιστες εξαιρέσεις...αλλά το MS κιτ πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο.
Το να δώσουμε όμως 3000 για 4-7 πλαστικά το θεωρώ υπερβολή και δν το κάνω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version